• Huvudsponsorer

Fredag Fre 1 December Dec
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Söndag Sön 10 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Söndag Sön 7 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Söndag Sön 14 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

Biljetter, säsongskort och hyllningar

2 juni 2017 11:00
Biljetter

Nu har vi släppt biljetter och säsongskort inför kommande säsong. En säsong där vi kommer att ha fem matcher med "lite mer än vanligt" på menyn. Den första av de fem är den 23 september då vi hissar tröja 51 till taket i Löfbergs Arena.


– Vi har ett spännande spelschema framför oss, där vi har betydligt fler speldagar på helger vilket vi vet har en positiv inverkan på hockeyintresset. Kombinerat med en ny och intressant sportslig organisation och ett nykomponerat lag, kryddat med våra fem matcher med "lite mer än vanligt", ger det oss en bra grund inför kommande säsong, säger Johan Kemi, biljett och eventchef i Färjestad BK.

SHL-säsongen startar upp med hemmamatch mot LHC 16 september för att fortsätta med rivalmötet mot Frölunda nästkommande lördag.
– Den lördagen blir något alldeles extra på Färjestad. Först årets största travdag med Unionstravet, följd av en alltid lika intressant match mellan FBK och Frölunda. Att i en sådan het match dessutom kunna få hylla en av våra stora genom tiderna i Rickard Wallin gör verkligen denna dag till en riktig superlördag på Färjestad, säger Kemi och fortsätter;
– Det kommer att bli "knökfullt" så det gäller nog att planera dagen och vara här i tid.

Våra matcher med "lite mer än vanligt".

#RW51 - Lördag 23/9

Vi hyllar en av de största, Rickard Wallin, och skickar upp tröja nummer 51 i taket. En född ledare som alltid spelade efter klubbens ledord, Stort Hjärta - Hårt Arbete.
Biljett till matchen köper du HÄR.

Jubileumsmatchen - Lördag 4/11

I serveringen bakom Håfströms kiosk på Färjestadsvägen bildades, 10 november 1932, Färjestad Bollklubb. I år firar vi 85-årsjubileum och den här matchen firar vi det!
Biljett till matchen köper du HÄR.

Halsduksmatchen - Torsdag 28/12

Som alltid ett trevligt inslag under säsongen. Vi färgar arenan grön och vit med en speciellt framtagen halsduk. Halsduken ingår i säsongskortet/biljettpriset.
Biljett till matchen köper du HÄR.

Håkan Loob-dagen - Lördag 13/1

Under våren 2017 gjorde Håkan Loob sin sista arbetsdag i Färjestad BK. Han är utan tvekan klubbens mest meriterade spelare och ledare. Den här dagen tillägnar vi Håkan!
Biljett till matchen köper du HÄR.

Himlen lyser Lila Gult - Lördag 10/3

Vi hyllar vår historia genom att åter spela en match i de nostalgiska färgerna lila och gult. En match där vi minns tröjfärgerna från tiden då storhetstiden startade.
Biljett till matchen köper du HÄR.