• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Söndag Sön 7 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Söndag Sön 14 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

McDonalds förlänger sitt partnerskap

6 april 2017 13:46
Marknad

Det är inte bara på spelarfronten det är fullt upp med värvningar och förlängningar. Så även på marknadssidan.
Idag kan Färjestad BK stolt meddela att McDonalds förlängt sitt partnerskap med klubben.


– Färjestads företagsnätverk har varit en viktig byggsten i min affärskarriär. Det känns också viktigt att stötta en förening som betyder så mycket för regionen som Färjestad BK gör. Karlstad och Värmland behöver ett starkt FBK, säger Patrik Hjelte, franchiseägare i bland annat Värmland.

McDonalds har en lång partnerhistoria med Färjestad BK. När nu Hjelte och hans gäng förlänger med Färjestad gör man det av flera orsaker.
– Dels det jag sade förut, men också att det finns ett damlag på stark frammarsch samt över 600 ungdomar i verksamheten, så jag vet att det ekonomiska stödet är väl investerade pengar. Dels för den exponering som ingår i avtalet, men också vetskapen om att vi hjälper till att investera i ungdomarna. Sedan får ju vårt bolag ut en hel del i den andra änden i och med allt nätverkande med andra FBK-partners, säger Hjelte.

Niclas Eriksson, säljledare på FBK Marknad är såklart nöjd med att en så stor partner valt att förlänga sitt engagemang i klubben.
– Jättenöjd, och stolt över att vi anses vara en så viktig pjäs i andra företags framgång och utveckling. Gänget på sporten jobbar stenhårt för att få ihop ett slagkraftigt lag, och vi på vår avdelning jobbar stenhårt på vår kant. Att Patrik och McDonalds fortsätter att vara en del av Färjestad BK ser vi som en viktig kugge i vårt hjul, säger Eriksson.