• Huvudsponsorer

Lördag Lör 28 Oktober Okt
Fredag Fre 3 November Nov
Lördag Lör 4 November Nov
Tisdag Tis 14 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lördag Lör 18 November Nov
Tisdag Tis 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lördag Lör 25 November Nov
Fredag Fre 1 December Dec
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Söndag Sön 10 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Söndag Sön 7 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Söndag Sön 14 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan

Vecka 29: Målvaktstränare klara

20 april 2017 10:37

Förra veckan presenterades ledarteamet för vecka 31. Nu presenterar vi målvaktstränare för vecka 29 vid Färjestad CCM Hockey Camp.


Målvakterna på Färjestad CCM Hockey Camp bjuds givetvis på träning av hög kvalité. Under campens första vecka, även kallad Super Challenge Week (16-21 juli), kommer den träningen att ledas av Färjestads målvaktstränare på ungdoms- och juniorsidan, Jonathan Höjd och Pelle Klintberg (verksam i både FBK och Kristinehamns HT).

Klintberg är en ”coming man” med starkt driv och engagemang för att träna och utveckla målvakter. Höjd har erfarenhet och meriter från att träna målvakter på absolut toppnivå, då han under säsongen 2014-15 var målvaktstränare för Färjestads SHL-lag. Den säsongen tränade han Justin Pogge och Fredrik Petterson-Wentzel. Nu har du också chansen!

Målvakterna kommer att ha speciell målvaktsträning tisdag och torsdag kväll under campen, samt att de kommer att drillas av Höjd och Klintberg under inledningen av varje förmiddagspass på is.

Är du målvakt och ännu inte anmäld till Färjestad CCM Hockey vecka 29 så finns det fortfarande målvaktsplatser kvar i grupperna för spelare födda 2002 och 2005. För utespelare finns platser kvar i grupperna för spelare födda 2002 och 2003.

Vecka 29 Super Challenge Week innebär som helhet lite mer av allt. Hårdare träning, mer fys, mer skridskoteknik och ännu större fokus på att öva upp dina individuella färdigheter som spelare. Super Challenge Week är helt enkelt för dig som vill utmana dig själv lite extra.

Anmälan till Färjestad CCM Hockey Camp kan göras genom att klicka här