• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Söndag Sön 10 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Söndag Sön 7 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Söndag Sön 14 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

Världens största stålkoncern förlänger med Färjestad BK

26 april 2017 16:09
Marknad

Det är inte bara på spelarfronten det jobbas för högtryck. Marknadsavdelningen har högsäsong och jobbar hårt för att göra förutsättningarna för sportslig satsning möjlig. Idag blev det klart att Arcelor Mittal och Färjestad BK har förlängt samarbetet.


– För oss i Arcelor Mittal är det otroligt viktigt att förknippas som ett starkt och ledande varumärke då vi jobbar i täta relationer med alla våra partners i Sverige men även över hela världen. Att förlänga med Färjestad BK är för oss helt rätt strategiskt, både för affärsnyttan och varumärket. Exponeringsvärdet tillsammans från Löfbergs Arena och dräktexponeringen stärker vår position som ledande aktör, säger Peter Widström, Arcelor Mittal.
– Vi jobbar alltid långsiktigt och förutom de mer strategiska valen använder vi även Färjestad BK och Löfbergs arena till kund, såväl som personalaktiviteter. Det uppskattas enormt av våra kunder och personal som känner sig både stolta och delaktiga. Jag känner mig stolt som fortsatt partner till Färjestad BK och lovar att vi ska göra allt för att vi tillsammans kommer till Stora Torget, säger Widström.

– Vi är naturligtvis väldigt glada över det här samarbetsavtalet med Arcelor Mittal, säger Mats Tågmark Färjestad BK. Arcelor Mittal är ett tryggt, starkt och trovärdigt varumärke inte bara i Värmland utan i hela världen.
– De är en optimal partner för oss eftersom de värnar långsiktigt om hela föreningen, allt från våra 600 ungdomar som är i träning ända upp till våra A-lag. Vi ser verkligen fram emot kommande år tillsammans med Peter och Arcelor Mittal, avslutar Niclas Eriksson Färjestad BK.