• Huvudsponsorer

"Vi ska spela för klubbmärket och fansen"

19 april 2014 23:44

– Vi ska spela för klubben, fansen och klubbmärket på måndag. Något annat är inte acceptabelt.
Magnus Nygren var glasklar med vad som gäller i final fyra hemma i Löfbergs Arena på Annandagen.


"Nygga" var, precis som alla FBK:are, ledsen och enormt besviken över utgången av matchen och på det sätt laget föll mot Skellefteå.

– Surt att vi inte kunde ge våra fans som tagit sig ända hit i buss något bättre med sig hem, sade Nygren efter storförlusten.

Det började ju så bra.
- Första femton var i det bättre laget och vi får också det viktiga 1-0-målet, men sedan gör vi ett par grova misstag. Bjudningarna som leder fram till 1-1, 2-1 och 3-1 finns det inte utrymme för om man vill vinna matcher i en finalserie mot ett lag som Skellefteå, konstaterade ”Nygga” efter matchen.

# Hur kan ni komma tillbaka efter det här?

– Vi ska samla ihop gruppen och sedan måste vi alla spela för klubben, klubbmärket och våra fans som stöttat oss så bra genom hela den här säsongen. Det är vi skyldiga dom och varandra.

Det blev ett tufft jobb för FBK-backarna när Ole-Kristian Tollefsen utgick med skada i den tredje perioden.

Skellefteå gjorde tre mål på 145 sekunder och gick från 5-1 till 8-1 och sköt sönder allt motstånd i ett uppgivet Färjestad.

– Men på måndag är allt det här historia. Det står 0-0 när pucken släpps och vi ska ta det byte för byte och därifrån vidare, slår Magnus Nygren fast.