• Huvudsponsorer

Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 19 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Idag 23 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Tisdag Tis 27 Mars Mar
Torsdag Tor 29 Mars Mar
Lördag Lör 31 Mars Mar

Fotobloggen på slutspurt

9 mars 2017 14:06
Fotobloggen

Om ni inte redan hittat till vår Fotoblogg så är det inte för sent. Vi är med under slutspurten på seriespelet - och såklart resten av säsongen.


Slutspurten - del 3

Gårdagen var en typisk dag "in transit".
Efter frukost bar det av in i Malmö Arenas b-hall för en timmes träning innan lunch och avfärd mot Jönköping. Resan från Malmö till Jönköping var för övrigt de första meterna vi rullade med vår egen buss. Det var skönt att se den gröna dubbeldäckaren igen.
Väl ombord på bussen infann sig det (snudd på) sedvanliga lugnet. Lite liv från övervåningen, men annars var det en resa som användes till vila.

Framme i Jönköping lastade vi ur grejerna in i våra omklädningsrum i Kinnarps Arena innan vi promenerade till hotellet där kvällsmat och lite samkväm väntade. Det är i stort sett så dagarna på vägen ser ut med så tätt mellan matcherna. Det blir inte tid till så mycket annat än träning, mat, vila och match. Men å andra sidan är det ju det vi är iväg för att göra - att spela match.

Dagen idag var inget annorlunda. Frukost, följt av en matchvärmning där en del var på is medan andra joggade eller fystränade. Allt efter det som passar individen bäst för att komma så bra förberedd till match som möjligt.

Innan den gemensamma lunchen gick coacherna igenom lite videoklipp på kvällens motståndare. Det märks att det är vid den här tiden på en matchdag spelarna går in i sina matchbubblor. De kommer in i sina bubblor på olika sätt, men förändringen märks ganska påtagligt. Ganska intressant att vara med och se själva förvandlingen.

När det är återsamling i omklädningsrummet vid 17-tiden är alla påkopplade. Matchen är det enda som gäller. Idag är det också den sista seriematchen för säsongen. Mycket kan hända och mycket står på spel. Det enda killarna kommit överens om är att göra allt för att vinna vår match. De andra resultaten får vi ta sen och se vad det betyder för oss.
Match lördag, eller match om en vecka.

Till Fotobloggen!