• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Söndag Sön 10 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Söndag Sön 7 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Söndag Sön 14 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

Första målet för Fröberg

18 mars 2014 23:24

Linus Fröbergs 2-0 halvvägs in i den första perioden Brynäs var hans första SHL-mål. Fröberg spräckte därmed sin slutspelsnolla före sin grundserienolla och var självklart nöjd att få göra mål. - Det är klart att det har funnits i bakhuvudet, så det var skönt att spräcka nollan, säger Fröberg.


Fröberg inledde säsongen i Färjestad innan han lånades ut till Södertälje, han kallades sedan tillbaka när FBK fick skadebekymmer i början på februari. Fröberg har nu tagit en fast plats i laguppställningen och upplever att han dragit stor nytta av tiden i Södertälje.

– Planen var att jag skulle vara där hela säsongen, sen ringde Steen en kväll och sa att jag skulle komma. Det var bara kul, jag hade inte hört något innan. Det kändes bra och jag såg det som en stor chans att komma tillbaka och visa att jag tagit några steg när jag varit därborta, jag var redo när jag kom hem. Jag spelade ju över tjugo minuter per match och spela i alla situationer, så det är klart att det stärkte mig.

# Vad säger du om första målet då? - Jag har inte sett det själv än. Men det kom väl en retur från Grundel efter att han sköt och jag försökte bara att hitta pucken och såg att målvakten var lite ur position och försökte bara få in pucken. Sen såg jag inte att den gick in men jag hörde bara jublet.

# Kändes det så lugnt som det såg ut? - Jag visste att jag hade lite tid för deras backar hade vänt sig om, så det var bara att raka in den.

# Var det speciellt att göra första slutspelsmålet mot just Brynäs? - Det är klart att det var skönt att göra första målet. Det är alltid kul att möta Brynäs eftersom att jag spelat där, men samtidigt så spelar det ingen större roll nu när man är här. Det är bara skönt att göra mål och hjälpa laget, speciellt nu i slutspelet.

# Vad är din syn på matchen i övrigt? - Jag tycker att vi spelar bra rakt igenom, framförallt första perioden är väl en av de starkaste sen jag kom hit i alla fall. Men efter det så har vi chanser men får inte riktigt samma utdelning. Sen spelar vi stabilt bakåt och PW är grym där bak. Det kändes tryggt.

Fröberg har den senaste tiden bildat kedja tillsammans med Anders Bastiansen och Martin Röymark, och Fröberg trivs i den omgivningen.
- Jag tycker att det känns bra. Vi spelar vårt spel och är stabila bakåt och jag spelar med två defensivt starka spelare, men jag tycker ändå att vi skapar tryck och är tre som är starka på puck och fortsätter vi så så kommer det att ge mer utdelning också, säger Fröberg.

# Nästa match på torsdag, vad säger du om fortsättningen? - Det är bara att försöka glömma de här två matcherna. Nu åker vi upp dit i övermorgon och spelar en match som vi vi ska gå för vinst, vi leder med 2-0 men det är dumt att gå runt och tänka på det. Vi får gå från noll igen och försöka vinna den däruppe.