• Huvudsponsorer

Lördag Lör 28 Oktober Okt
Fredag Fre 3 November Nov
Lördag Lör 4 November Nov
Tisdag Tis 14 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lördag Lör 18 November Nov
Tisdag Tis 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lördag Lör 25 November Nov
Fredag Fre 1 December Dec
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Söndag Sön 10 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Söndag Sön 7 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Söndag Sön 14 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan

Tifogruppen

Tifogruppen består av personer som brinner för Färjestad BK. Vi anordnar läktararrangemang, även kallat tifon, för laget vi älskar.

Detta sker givetvis helt ideellt eftersom det är hyllningar från oss till Färjestad. Så ska det förbli, emellertid uppstår det en hel del kostnader kring detta när det görs i större skala. Det kan vara exempelvis tyg, flaggpinnar, tejp, färg och en hel massa annat.

Känner du att du vill stötta oss och bidra till dessa tifon? Alla bidrag är välkomna, stora som små. Donera gärna en slant via PayPal (se till höger) eller lägg en slant i någon av insamlingshinkarna på matcherna. Tifogruppen har en insamlingshink vid the wolfpacks bord i Nitton32, samt ett bord i entréhallen. Genom ditt stöd bidrar du till både ett ökat stöd för Färjestad och en bättre stämning på matcherna.

Undrar du något eller är sugen på att hjälpa till på annat sätt än ekonomiskt? Gå gärna fram till någon av oss på en match! Du hittar oss med insamlingshinkarna. Via e-post når du oss på [email protected]

Intro, tifo och Pelle P - 2016-01-09

Här kommer intro, tifo och lite Pelle P för er som inte var där - eller för er som var där men vill se det igen. Stort tack till gänget i Tifogruppen som i vanlig ordning levererade en mästerlig kreation. För den som vill stötta Tifogruppen - Färjestad BK med en slant, klicka på länken så finns mer info om hur du kan ge ett bidrag till tifokassan. http://www.farjestadbk.se/fanzone/tifogruppen

Posted by Färjestad BK on den 11 januari 2016