• Huvudsponsorer

Välkommen till Kinnarps Black Box

21 november 2017 15:00
Löfbergs Arena

Placerad i arenans sydöstra hörn, med en fantastisk panoramavy över hela Löfbergs Arena, ligger Kinnarps Black Box. – Nyrenoverat, och här har det inte sparats på krutet, säger Örjan Lindgren, enhetschef för mat och dryck.


Rummet har i många år haft namnet Lila Rummet. I och med det partnersamarbete Färjestad och Kinnarps har så tittade man över möjligheterna att fräscha upp, i mångas tycke, arenans skönaste eventrum.
– Varken vi eller Kinnarps har sparat på krutet när det gäller färdigställandet av Kinnarps Black Box. Den som en gång besökt Lila Rummet kommer knappt att känna igen sig. Det är en total uppfräschning och allt är tipp-topp. Vi är jättenöjda, säger Lindgren.

Namnet ger en del ledtrådar i hur miljön i rummet är. Det är dämpad belysning och mörk inredning. En ny låg bardisk är byggd och hela rummet är som bäst lämpat för att hysa c:a 35 gäster. Gäster som då har både matplats och en plats där man kan se matchen. Och just det mörka fanns det en tanke med.
– I och med att rummet är så dämpat ljusmässigt så framträder ju arenan desto mer. Panoramafönstret blir som en stor skärm, en ”livescreen”, där man har en fantastisk överblick över det som händer på isen, säger Lindgren.

Kinnarps Black Box bokas via FBK Kundcenter och är ett perfekt aktivitetsrum för både privata sällskap som företag.
– I och med renoveringen har vi avgränsat de olika delarna lite mer. Det går på enklare sätt att separera själva eventrummet från konferensdelen och bastun är det gjorde tidigare. Vill man så öppnar man upp, annars kan glaspartierna som skiljer delarna åt med fördel vara kvar.

För mer om de möjligheter som Kinnarps Black Box ger, kontakta Josephine Claveroth på 070-239 22 99.
Det går också bra att maila.