Lördag Lör 15 Maj Maj
Fredag Fre 11 Juni Jun
Onsdag Ons 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 19 Augusti Aug
Fredag Fre 20 Augusti Aug
Fredag Fre 27 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug
Fredag Fre 3 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt

Ökat fokus på damhockeyn när Löfbergs förlänger med Färjestad

18 juni 2018 09:00
Partner

Kafferosteriet Löfbergs fortsätter som huvudsponsor för Färjestad BK i ytterligare tre år. Det nya avtalet omfattar aktiviteter och exponering av kafferosteriet och dess produkter – och en unik satsning på damhockeyn.


– Som sponsor har vi möjlighet att påverka och bidra till mer jämlika villkor för tjejer och killar. Vi har sponsrat Färjestad i närmare 30 år, men det här är första gången vi lyfter in damhockeyn i avtalet, säger Lars Appelqvist, vd på Löfbergs.

Båda Färjestad BK:s representationslag kan se tillbaka på en bra säsong. Damlaget föll på målsnöret i kvalet till högsta divisionen, och herrarna tog sig till kvartsfinal. Publik- och arrangemangsmässigt var Färjestad BK enligt många outstanding i Hockeysverige.

– Vi strävar efter att vara en av landets bästa i allt vi gör, även på damsidan, och vi är glada över att Löfbergs delar den ambitionen, säger Stefan Larsson, vd för Färjstad BK.

Fokus på hälsa och välmående

För Löfbergs handlar samarbetet med Färjestad BK, precis som annan sponsring, om både affärsnytta och samhällsansvar. Det ger Löfbergs ger värdefull exponering mot relevanta målgrupper, och förbättrar många gånger möjligheter för tjejer och killar att göra något de älskar.

– I samarbetet med Färjestad BK kommer vi lyfta fram nya produkter som är fulla med naturlig energi och som passar perfekt för medvetna konsumenter med fokus på hälsa och välmående. Det handlar till exempel om iskaffe boostade med koffein och protein, koffeinvatten och rawbars, säger Lena Rodin, marknadschef på Löfbergs.

Löfbergs har en rad olika sponsorsamarbeten, både lokalt och nationellt. I närområdet samarbetar kafferosteriet bland annat med friidrottsförenigen IF Göta, handbollslaget Hellton och Karlstad Innebandyförening. Löfbergs jobbar även ihop med Lager 157 Skiteam, Sveriges ledande långloppsteam på längdskidor.

Lokalt ansvar

Tidigare i år skrev Löfbergs och Färjestad BK ett nytt arenaavtal som innebär att Löfbergs fortsätter som namnsponsor i ytterligare tio år.

– Även här handlar det om affärsnytta i form av värdefull exponering, men också om att ta ansvar för utvecklingen i Karlstad med omnejd. Arenan är viktig för alla hockeyintresserade tjejer och killar, men har också bidragit till ett ökat nöjesutbud som fler har glädje av, säger Lena Rodin, marknadschef på Löfbergs.