• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan

Färjestad omorganiserar

8 oktober 2012 15:34

Färjestad omorganiserar i koncernledningen. Omorganisationen inleddes redan för ett år sedan och är del i ett långsiktigt strategiarbete som ska ge en starkare och kraftfullare organisation. \- Vi har en uttalad strategi att utveckla verksamheten och att stärka vår organisation för att vara förberedda på de framtidsfrågor som kommer i ett europeiskt perspektiv, säger Klubbdirektör Håkan Loob.

Koncernens ekonomichef, Charlott Larsson utsågs för ett år sedan till koncernens vice vd för att skapa utrymme för vd och klubbdirektör Håkan Loob att jobba med långsiktigt strategiska sport- och Europafrågor.
Det arbetet stärks nu ytterligare när klubbens Sportchef, Thomas Rundqvist, blir ansvarig för organisationens utvecklings- och Europafrågor efter snart fem säsonger som sportchef, en period då klubben tagit två SM-guld.
- Jag ser en stor potential i utvecklingsfrågorna och en framtida utblick mot Europa. För att kunna satsa på dessa frågor med full kraft krävs ett engagemang som inte möjligt att kombinera med arbete i den dagliga sportsliga verksamheten, säger Rundqvist.
Färjestads satsning på spel i European Trophy och de framtids- och utvecklingsfrågor som ligger i det samarbetet kommer att vara viktiga arbetsuppgifter för Rundqvist som i dessa frågor kommer att ha ett nära samarbete med Håkan Loob.
Tidpunkten är noga vald. Årets trupp är satt och seriespelet igång och arbetet med nästa säsong ska inledas.
Jörgen Jönsson blir Sportansvarig för den löpande operativa verksamheten och för laget. \- Jag har hela tiden velat jobba nära sporten och med sportfrågor och känner stor entusiasm att sätta igång det här jobbet, säger Jörgen Jönsson.
Övergripande ansvarig blir Håkan Loob. \- Jag kommer förutom att jobba med de långsiktiga strategiska frågorna även att stötta Thomas med utvecklingsfrågorna och Jörgen med sportfrågor, säger Loob.