• Huvudsponsorer

Bar & Bistro Nitton32

9 november 2015 17:34
Restaurang

I Nitton32 känner du pulsen. Här samsas restaurang, bar och konferens.


Lunch

Varje vardag serverar vi en omtyckt lunchbuffé bestående av två varmrätter, soppa, nybakat bröd och en stor salladsbuffé. Att du får smulpaj till kaffet ser vi som en självklarhet. Vi har öppet mellan klockan 11.30-14.00. Vi rekommenderar större sällskap att boka bord. Det gör ni hos FBK Kundcenter på 054-223300 eller [email protected] För lunchbuffén betalar du 99kr eller köper ett lunchhäfte där 10st luncher kostar 890kr.

Match

Nitton32 är en naturlig samlingsplats för dig som vill äta god mat och alltid få den senaste om laget inför matchen. Vi öppnar restaurangen två timmar innan nedsläpp och är öppna för båda bokade sällskap och drop-in gäster i mån av plats.

Hockeytugg

I vårt populära Hockeytugg serveras maten i Nitton32 och sedan går du till din sittplats lagom till matchstart. Det finns tre olika typer av Hockeytugg.
• Hockeytugg - du har en sittplats under matchen på A1 höger. (399kr)
• Hockeytugg Uteserveringen - du har en sittplats på terrassen som är belägen över ståplats. (599kr)
• Hockeytugg Skylounge - du har en sittplats på vår nyaste bar på fjärde etage. (499kr)
Alla Hockeytugg bokas HÄR
Menyn hittar du till höger.

Boka bord

Om du har ett säsongskort eller en biljett kan du såklart boka ett bord ändå och endast betala för den mat du äter och dryck du dricker. Du bokar bord genom att kontakta FBK Kundcenter på 054-223300 eller [email protected]

Uppsnack

Ca en timme innan nedsläpp får Nitton32 besök av en av tränarna från laget som berättar om läget i laget, kvällens matchuppställning. Du får även chansen att ställa frågor.