• Huvudsponsorer

Vi rensar förråden och kör en ”loppis”!

11 april 2018 11:00
material

Materialare Jocke Andersson är i full gång med sin vårstädning.

 – Det blir en del grejer liggande så nu kommer vi att sälja bort allt vi inte kommer att använda nästa säsong. Det blir som en liten loppis nästa lördag, säger han.


Lördag 21 april håller vi öppet i entréhallen mellan 10-14. Där kommer Jocke att sälja bort all överbliven utrustning, klubbor, skridskor etc.
– Det blir en del under en säsong. Vi har även en del sedan tidigare som vi nu vill bli av med. Allt är vuxenstorlekar eftersom det är gamla a-lagsgrejer, säger Jocke som tror att det kan bli ett trevligt arrangemang.
– Det tror jag. Jag vet att det är andra som kör liknande arrangemang efter säsong och i år sade vi att vi också testar det. Slår det väl ut så kanske det återkommer.

En hel del av grejerna som kommer till försäljning är begagnade, men det finns också saker som är helt nya och oanvända. Det kommer att vara allt från en del gamla matchtröjor, målvaktsutrustning, klubbor och en hel del annat.
– Allt är prutat och klart och säljs i befintligt skick. Vi tar heller inga föranmälningar utan det som säljs kommer att säljas på plats, säger Andersson.

FBK-shopen håller öppet denna lördag och det väntas stor vår-rea även där. Vi kommer också att ha kiosken i entréhallen öppen under dagen.

Varmt välkomna!