Mia Skäringer till Löfbergs Arena

11 mars 2018 09:01
| Konsert

I november återupptar Mia Skäringer sin resa genom Sverige. Den här gången med ”Avig Maria - No more fucks to give”, en föreställning om att äga sig själv och vara kvinna på sina egna villkor. 10 november gästar hon Löfbergs Arena.


”Nej, det anstår mig icke längre att göra mig mindre än vad jag är. Jag är inte skapad av Adams gamla revben. Det fanns byggmaterial till mig med. Nu har männen pratat sedan dinosaurierna dog ut. Det här är mina 90 minuter. Avig Maria är en föreställning om att äga sig själv, vara kvinna på sina egna villkor. Fulvackerstarksvagjag.
Jag tar med er på en resa i min människa, genom demoner, rädslor och kärlek. Och visst är jag rädd men Tabita håller mig i handen - Nu ru, nu tar vi en litten go rök på detta å sätter ner skåpet. One last fuck to give!”

The Chef’s Table

Paketet för dig som vill ha det bästa av allt. Här serverar vi en välkomponerad fem-rätters meny med tillhörande dryckespaket. Kvällen startar givetvis med bubbel, kocken lagar och berättar om maten från det öppna köket och vi garanterar en gastronomisk upplevelse. Showen ser ni från de bästa läktarplatserna i arenan. Kan det bli bättre?

Meny

Tartar - Tonfisk, fröyalax, äpple, sjökorall och koriander
Soppa - Hummerkött, räkor, tomat, dill och forellrom
Rökt ankbröst - Rostade valnötter, fikonchutney och getostkräm
Röding - Blomkålskräm, rökt sidfläsk, grönkål, löjrom, gurka och brynt smör
Tiramisu - Amaretto, vanilj, espresso, savoiardokex och mascarpone

Pris per person: 1 995:-

Golden Star Premium - balkongbord

Vår showrestaurang Golden Star är belägen med en fantastisk vy över arenan och showen. Här njuter ni av mat och dryck i toppklass. Ibland är det svårt att välja, därför serveras en förrätts-trippel på tallrik och därefter varmrätt på buffé. Våra kockar trancherar och berättar om maten på plats. Vid restaurangens balkongbord serveras maten och ni ser showen direkt från ert middagsbord.

Förrätt

Skagen på kavring med löjrom och krassesallad - Sojarimmad laxloin med sjögrässallad, syrad silverlök, wasabicrisp och soyamajonnäs - Lättrökt tonfisk serveras med salsa på ananas, mango och papaya samt rostade sesamfrön

Varmrätt

Helstekt kalvytterfilé serveras med persiljerostade rotfrukter med puy-linser samt smörstekt svamp och grönpepparsås

Pris per person: 1095kr

Golden Star Premium - bakre bord

Vår showrestaurang Golden Star är belägen med en fantastisk vy över arenan och showen. Här njuter ni av mat och dryck i toppklass. Ibland är det svårt att välja, därför serveras en förrätts-trippel på tallrik och därefter varmrätt på buffé. Våra kockar trancherar och berättar om maten på plats. Vid restaurangens bakrebord serveras middagen vid bordet och sedan har ni omedelbar närhet till era platser på restaurangens läktare.

Förrätt

Skagen på kavring med löjrom och krassesallad - Sojarimmad laxloin med sjögrässallad, syrad silverlök, wasabicrisp och soyamajonnäs - Lättrökt tonfisk serveras med salsa på ananas, mango och papaya samt rostade sesamfrön

Varmrätt

Helstekt kalvytterfilé serveras med persiljerostade rotfrukter med puy-linser samt smörstekt svamp och grönpepparsås

Pris per person: 995kr

Restaurang Nitton32

Välkommen till Löfbergs Arena och restaurang Nitton32. Här serverar vi en buffé med varma och kalla rätter där du kan välja just dina favoriter. Du njuter av mat, dryck och härligt tempo som uppladdning innan showen. Därefter har du konsertbiljetter på nedre läktare.

Meny

Skagen på kavring med löjrom och krassesallad.
Sojarimmad laxloin med sjögrässallad, syrad silverlök, wasabicrisp och soyamajonnäs.
Romansallad med sardelldressing, parmesanost och surdegskrutonger
Citronslungad späd sallad.
Surdegsbröd och vispat smör.
Helstekt kalvytterfilé serveras med persiljerostade rotfrukter med Puy-linser samt smörstekt svamp och grönpepparsås.

Pris per person: 795:-

Du bokar ditt paket via Färjestad BK Kundcenter på 054-22 33 00.

lfbsaa1819