Lila Rummet blir Kinnarps Lounge

19 september 2017 10:00
| Partners

I dagarna har ett utökat samarbete mellan Färjestad BK och Kinnarps Karlstad blivit verklighet.
– Det är väldigt roligt att Kinnarps väljer att utöka samarbetet och använda oss för att nå ut i Karlstads näringsliv, säger Niklas Eriksson på FBK Marknad.


Avtalet innefattar bland annat att arenans mest populära företagslounge, Lila Rummet får en rejäl uppgradering och framåt blir Kinnarps Lounge Även arenans loger kommer uppdateras med helt nya möbler och inredning under kommande två säsonger.

– Ett väldigt spännande samarbete där vi får chansen att visa besökarna att vi har möbler för alla typer av miljöer, även utanför kontoret, säger Conny Fredriksson från Kinnarps om vad besökarna kan förvänta sig om inredningen.

– Vi är mycket glada att kunna göra den här stora investeringen tillsammans med ett fint varumärke som Kinnarps. De har den erfarenhet och kunskap som krävs för att möta våra gästers högt ställda förväntningar på bästa sätt, säger Örjan Lindgren, ansvarig för logerna i Löfbergs Arena.

På bilden ses från vänster; Örjan Lindgren, Löfbergs Arena, Conny Fredriksson, Kinnarps, samt Niclas Eriksson från FBK Marknad.