• Huvudsponsorer

Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 19 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Tisdag Tis 27 Mars Mar
Torsdag Tor 29 Mars Mar
Lördag Lör 18 Augusti Aug
Fredag Fre 24 Augusti Aug
Lördag Lör 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 28 Augusti Aug
Fredag Fre 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 6 September Sep
Tisdag Tis 11 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt

Mattias kliver in på allvar

8 juni 2018 14:00
Ny på jobbet

En välkänd röst för vår publik, och kanske också ett bekant ansikte. Nu kliver Mattias Westman in i arenan som ansvarig för bland annat våra matcharrangemang.
– Helt klart ett drömjobb för mig säger han.


Mattias har varit arenaspeaker under några säsonger, varvat med andra uppdrag kring våra matcher. Nu tar han klivet in och blir ansvarig för hela matcharrangemanget.
– Vi är inne i en stor omställningsprocess där vi hela tiden utmanar oss själva med att identifiera områden där vi inte är tillräckligt effektiva, områden där vi kan göra saker bättre och där vi behöver allokera resurser. Att vi nu får in Mattias gör att vi kan ta våra arrangemang ytterligare ett steg till det bättre, säger Event- och privatmatknadschef Johan Kemi.

Mattias kommer också att vara en del i Kundcentergänget där en stor del av arbetet kommer att vara i kommunikationen med våra besökare.
– Vi vill fortsätta att utveckla vår modell med segmentering och paketering. Den har varit lyckosam och vi vill ta den framåt ytterligare. Vi är övertygade om att Mattias kommer att ge oss förutsättningar att ta våra matcharrangemang till nästa nivå, säger Kemi.

Det blir också en förändring i matchuppladdningen då Mattias tar över programledarrollen i StudioFBK.
– Ska bli jättekul att få vara med och ta ett helhetsansvar för matcherna på det viset. Ända sedan jag kom in i klubben för några år sedan har jag haft som ambition att en gång kunna jobba med det här i större utsträckning. Nu har jag fått den möjligheten och är laddad till tänderna för att få sätta igång på allvar, säger Mattias Westman.