• Huvudsponsorer

Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Idag 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Mattias kliver in på allvar

8 juni 2018 14:00
Ny på jobbet

En välkänd röst för vår publik, och kanske också ett bekant ansikte. Nu kliver Mattias Westman in i arenan som ansvarig för bland annat våra matcharrangemang.
– Helt klart ett drömjobb för mig säger han.


Mattias har varit arenaspeaker under några säsonger, varvat med andra uppdrag kring våra matcher. Nu tar han klivet in och blir ansvarig för hela matcharrangemanget.
– Vi är inne i en stor omställningsprocess där vi hela tiden utmanar oss själva med att identifiera områden där vi inte är tillräckligt effektiva, områden där vi kan göra saker bättre och där vi behöver allokera resurser. Att vi nu får in Mattias gör att vi kan ta våra arrangemang ytterligare ett steg till det bättre, säger Event- och privatmatknadschef Johan Kemi.

Mattias kommer också att vara en del i Kundcentergänget där en stor del av arbetet kommer att vara i kommunikationen med våra besökare.
– Vi vill fortsätta att utveckla vår modell med segmentering och paketering. Den har varit lyckosam och vi vill ta den framåt ytterligare. Vi är övertygade om att Mattias kommer att ge oss förutsättningar att ta våra matcharrangemang till nästa nivå, säger Kemi.

Det blir också en förändring i matchuppladdningen då Mattias tar över programledarrollen i StudioFBK.
– Ska bli jättekul att få vara med och ta ett helhetsansvar för matcherna på det viset. Ända sedan jag kom in i klubben för några år sedan har jag haft som ambition att en gång kunna jobba med det här i större utsträckning. Nu har jag fått den möjligheten och är laddad till tänderna för att få sätta igång på allvar, säger Mattias Westman.