Per Gessle till Löfbergs Arena

11 mars 2018 09:00
| Konsert

Goda nyheter för såväl europeiska som svenska Roxettefans! Den svenska supergruppens låtskrivare Per Gessle ger sig i höst ut på en Europaturné med Roxettes mäktiga katalog av hits i fokus.


Som bekant tvingades bandets sångerska Marie Fredriksson av hälsoskäl avsluta sitt turnerande med Roxette våren 2016, strax innan gruppens tionde studioalbum ”Good Karma” kom ut. Ställd inför detta faktum beslöt sig Gessle för att kanalisera sin energi till att skriva nytt material för ett svenskt soloprojekt som spelades in i Nashville senare samma år. Inspelningarna gjordes med en kombination av hans långvariga samarbetspartners Christoffer Lundqvist, Clarence Öfwerman, Anders Herrlin och Helena Josefsson, kompletterat med några av Nashvilles bästa studiomusiker.

Efter att ha gett ut ”En vacker natt” - det första av två minialbum från Nashville-sejouren - åkte Gessle på turné i Sverige sommaren 2017 tillsammans med en blandning av Roxettes turnéband plus ett knippe nya bekantskaper i Gessle-sammanhang.

Under namnet ”Per Gessles Roxette” startar en Europaturné som når tio länder i Hamburg den 11 oktober. Dessförinnan kommer ett engelskt album -“Small Town Talk” - att ges ut internationellt.
Fredag 9 november står han på scen i Löfbergs Arena!

The Chef’s Table

Paketet för dig som vill ha det bästa av allt. Här serverar vi en välkomponerad fem-rätters meny med tillhörande dryckespaket. Kvällen startar givetvis med bubbel, kocken lagar och berättar om maten från det öppna köket och vi garanterar en gastronomisk upplevelse. Showen ser ni från de bästa läktarplatserna i arenan. Kan det bli bättre?

Meny

Sashimi - Fröyalax, wasabicrisp, sjögrässallad, soyaemulsion och syrad silverlök
Soppa - Jordärtskocka, rökt sidfläsk, manchego och rotfruktschips
Tartar - Oxfilé, friterad kapris, dijonaise, rökt olivolja och ibericochips
Kalv 56°C - Kalvfilé, portabello, steklök, rökt mayo och palsternackskräm
Choklad - Vaniljfärskost, pumpakärnor, dulce de leche, kardemummasmulor och hallon

Pris per person: 1 995:-

Golden Star Premium - balkongbord

Vår showrestaurang Golden Star är belägen med en fantastisk vy över arenan och showen. Här njuter ni av mat och dryck i toppklass. Ibland är det svårt att välja, därför serveras en förrätts-trippel på tallrik och därefter varmrätt på buffé. Våra kockar trancherar och berättar om maten på plats. Vid restaurangens balkongbord serveras maten och ni ser showen direkt från ert middagsbord.

Förrätt

Soyarimmad Fröyalax toppat med wasabinötter serveras med en mango- och yoghurtpannacotta, pak-choy och sjögrässallad samt krasse och sesamflarn

Varmrätt

Helstekt oxfilé med smak av vitlök och rosmarin, serveras med semitorkade plommontomater toppade med gröna bönor och svartrökt bacon samt potatis- och jordärtskocksgratäng och sherryvinägersky

Pris per person: 1095kr

Golden Star Premium - bakre bord

Vår showrestaurang Golden Star är belägen med en fantastisk vy över arenan och showen. Här njuter ni av mat och dryck i toppklass. Ibland är det svårt att välja, därför serveras en förrätts-trippel på tallrik och därefter varmrätt på buffé. Våra kockar trancherar och berättar om maten på plats. Vid restaurangens bakrebord serveras middagen vid bordet och sedan har ni omedelbar närhet till era platser på restaurangens läktare.

Förrätt

Soyarimmad Fröyalax toppat med wasabinötter serveras med en mango- och yoghurtpannacotta, pak-choy och sjögrässallad samt krasse och sesamflarn

Varmrätt

Helstekt oxfilé med smak av vitlök och rosmarin, serveras med semitorkade plommontomater toppade med gröna bönor och svartrökt bacon samt potatis- och jordärtskocksgratäng och sherryvinägersky

Pris per person: 995kr

Restaurang Nitton32

Välkommen till Löfbergs Arena och restaurang Nitton32. Här serverar vi en buffé med varma och kalla rätter där du kan välja just dina favoriter. Du njuter av mat, dryck och härligt tempo som uppladdning innan showen. Därefter har du konsertbiljetter på nedre läktare.

Meny

Soyarimmad Fröyalax toppat med wasabinötter serveras med en mango och yoghurtpannacotta
Prosciutto med parmesancreme toppad med rostade pinjenötter
Tryffelrostade rotfrukter med pumpa och sotad purjolök
Citronslungad späd sallad
Surdegsbröd och vispat smör
Helstekt oxfilé med smak av vitlök och rosmarin, serveras med semitorkade plommontomater toppade med gröna bönor och svartrökt bacon samt potatis och jordärtskocksgratäng och sherryvinägersky

Pris per person: 895:-

Du bokar ditt paket via Färjestad BK Kundcenter på 054-22 33 00.

lfbsaa1819