Tisdag Tis 12 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan
Lördag Lör 16 Januari Jan
Lördag Lör 23 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lördag Lör 6 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Söndag Sön 21 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 15 Maj Maj

Länsförsäkringar Värmland – en fortsatt viktig partner

15 juni 2018 11:00
Partner

Länsförsäkringar Värmland och Färjestad BK fortsätter det mångåriga samarbetet.
– Vi är glada och stolta att Länsförsäkringar Värmland fortsatt ser Färjestad BK som en viktig partner i sin varumärkesstrategi, säger Mats Tågmark, marknadschef Färjestad BK.


Länsförsäkringar Värmland och Färjestad BK har haft ett samarbete i över 10 år och båda parter är glada att samarbetet fortsätter.
– Vi på Länsförsäkringar Värmland finns och verkar i Värmland och därför känns det bra att vi fortsätter vårt givande samarbete med Värmlands bästa ishockeylag. Självklart är det viktigt att vi med detta samarbete stöttar herrarnas a-lag, men lika viktigt för oss är att det också inkluderar damerna och alla ungdomar i föreningen, säger Ulrika Obstfelder Peterson, vd på Länsförsäkringar Värmland.

– Vårt samarbete med Länsförsäkringar har som sagt pågått mer än 10 år och vi är jättestolta för att få fortsätta tillsammans. Förutom exponering på våra lag, så nyttjar även Länsförsäkringar Löfbergs Arena till en ”arena” för kund och personalaktiviteter vilket gör vårt samarbete ännu djupare, säger Niclas Eriksson, säljledare Färjestad BK.

– Att Länsförsäkringar, som är ett av Värmlands starkaste varumärken, väljer Färjestad BK fortsatt och som en del av sin varumärkesstrategi gläder oss enormt. Vi ska göra allt vi kan både på och utanför isen för bästa leverans, avslutar Mats Tågmark.