• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan

I köket är det full fart året runt

25 maj 2018 10:00
Löfbergs Arena

Även om ishockey och konserter lyser med sin frånvaro i Löfbergs Arena under sommaren så är det full fart i köket.

– Förutom någon vecka efter midsommar så kör vi på för fullt med bokningar och catering. Vi är igång året runt, säger Ida Rosenberg som är koordinator på mat- och dryck.


Sommarens stora uppdrag för mat- och dryckgänget är Boule-SM 16-21 juli. Ett arrangemang som uppskattningsvis kommer att locka upp emot 1 800 deltagare samt all den publik som kommer och tittar.
– Där kommer vi att servera luncher, vi kommer även att servera fast food, grilla och ha våra kiosker och barer öppna för allmänheten., säger Rosenberg.
Boule-SM kommer att avgöras på Löfbergs Arenas norra parkering där 150 banor kommer att byggas upp.

Sommarens andra stora arrangemang i Löfbergs Arena är det årliga hockeyskolan, Färjestad CCM Hockeycamp, som i år är utökat till fyra veckor.
– Där kommer köket att servera frukost, lunch, mellanmål och kvällsmat till deltagarna. Vi räknar med att servera c:a 10 800 portioner under hockeycampen, säger Rosenberg.

Men köket lämnar även huset under några tillfällen.
– Vi har till dags dato fem bröllop och några privata fester bokade där vi lämnar arenan och tar med oss maten, kockar, porslin, bestick med mera till festplatsen. Vi har även med oss ett portabelt kök så den sista tillagningen sker på plats. Det kommer att vara allt mellan 60-100 personer på de här bokningarna.

Återkommande är också Femdagarsgolfens avslutningsbankett där 450 golfare samlas och äter bankettmiddag och har sin avslutning med prisutdelning och fest i Entréhallen. En yta som används frekvent under året för liknande arrangemang.

Under sommarhalvåret kommer mellan 30-40 personer vara engagerade i de olika uppdragen. – Många tänker säkert att det lugnar ner sig när hockeysäsongen är slut. Det är dock full fart, dels med de uppdrag via har, men också planering och utveckling för kommande säsong med allt från menyer och annan utveckling för att bredda oss, säger Ida Rosenberg.