• Huvudsponsorer

Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Måndag Mån 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Torsdag Tor 8 Augusti Aug
Lördag Lör 10 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 7 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep

I köket är det full fart året runt

25 maj 2018 10:00
Löfbergs Arena

Även om ishockey och konserter lyser med sin frånvaro i Löfbergs Arena under sommaren så är det full fart i köket.

– Förutom någon vecka efter midsommar så kör vi på för fullt med bokningar och catering. Vi är igång året runt, säger Ida Rosenberg som är koordinator på mat- och dryck.


Sommarens stora uppdrag för mat- och dryckgänget är Boule-SM 16-21 juli. Ett arrangemang som uppskattningsvis kommer att locka upp emot 1 800 deltagare samt all den publik som kommer och tittar.
– Där kommer vi att servera luncher, vi kommer även att servera fast food, grilla och ha våra kiosker och barer öppna för allmänheten., säger Rosenberg.
Boule-SM kommer att avgöras på Löfbergs Arenas norra parkering där 150 banor kommer att byggas upp.

Sommarens andra stora arrangemang i Löfbergs Arena är det årliga hockeyskolan, Färjestad CCM Hockeycamp, som i år är utökat till fyra veckor.
– Där kommer köket att servera frukost, lunch, mellanmål och kvällsmat till deltagarna. Vi räknar med att servera c:a 10 800 portioner under hockeycampen, säger Rosenberg.

Men köket lämnar även huset under några tillfällen.
– Vi har till dags dato fem bröllop och några privata fester bokade där vi lämnar arenan och tar med oss maten, kockar, porslin, bestick med mera till festplatsen. Vi har även med oss ett portabelt kök så den sista tillagningen sker på plats. Det kommer att vara allt mellan 60-100 personer på de här bokningarna.

Återkommande är också Femdagarsgolfens avslutningsbankett där 450 golfare samlas och äter bankettmiddag och har sin avslutning med prisutdelning och fest i Entréhallen. En yta som används frekvent under året för liknande arrangemang.

Under sommarhalvåret kommer mellan 30-40 personer vara engagerade i de olika uppdragen. – Många tänker säkert att det lugnar ner sig när hockeysäsongen är slut. Det är dock full fart, dels med de uppdrag via har, men också planering och utveckling för kommande säsong med allt från menyer och annan utveckling för att bredda oss, säger Ida Rosenberg.