• Huvudsponsorer

Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Idag 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Följ FBK - var och när du vill

1 december 2017 15:00
SHL-appen

SHL-appen finns för dig som vill följa Färjestad BK och SHL – i din telefon eller platta, var och när du vill.


Färjestad är i en förändringsprocess där en stor del är upplevelsen före, under, efter våra hemmamatcher. Vi vet att det är viktig del för alla er som följer oss, oavsett om det är på plats, framför tv:n eller på annat sätt.

Vi jobbar oförtrutet vidare i vår strävan att kunna tillgodose allas behov när det gäller kommunikationen. En del i det är att förstärka relevansen mot er fans vad gäller biljetter, arenakonsumtion, nyheter och närheten till det som sker på och utanför isen – före, under, efter match. Den stora utmaningen vi har är att förstå våra fans olika behov och preferenser kring FBK, SHL och hockeyn rent generellt.   

Enkelhet

Det ska var enkelt att vara en del av Färjestad BK och SHL, vare sig det gäller aktivering via sociala medier, biljett, matcher, underhållning.  

Relevans

Vi vet att vi idag spretar till viss del med våra budskap – både den kommersiella som den icke kommersiella kommunikationen. Vi kommer i framtiden att erbjuda våra fans en större möjlighet att själv avgöra vad som är relevant för var och en.
  SHL-appen är idag ett litet förstasteg till att implementera den förändringsprocess som FBK och SHL är inne i. Appen är idag en informationsapp, en app som samlar informationsflödet från hemsidor. Man hittar en enklare statistikdel, får målnotiser, kommande matcher och en brygga till att lätt hitta biljetter till aktuella matcher.
  Projektet appen är långsiktigt, med en rad funktionaliteter som löpande kommer att implementeras, där du som användare kommer att ta del av matchklipp, spännande statistik, allt kring matcher, mervärden, samla poäng. Hela ditt livebesök i Löfbergs Arena kommer på sikt att ligga i appen. Kort och gott – en app som samlar allt kring Färjestad BK, SHL och ditt besök i samband med matcher.

SHL-appen utvecklas löpande med nya funktioner, vilket innebär att den är en produkt som hela tiden kommer addera mervärden för dig som använder den.

Har du feedback och önskemål om nya funktioner?
Kommentera gärna i SHL:s sociala kanaler:
Facebook
Twitter
Instagram

Via denna länk hittar du svar på frågor och support.

Du laddar ner appen där appar finns (sök SHL):

Du kan logga in via Facebook eller skapa ett nytt SHL-konto manuellt (du kan också välja ditt befintliga SHL-konto). Vid inloggning första gången väljer du din favoritklubb eller ett generellt SHL-läge. Du kan byta inställningarna inne i appen.

Vi ses i din mobil eller surfplatta!