• Huvudsponsorer

Måndag Mån 19 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Tisdag Tis 27 Mars Mar
Torsdag Tor 29 Mars Mar
Lördag Lör 18 Augusti Aug
Fredag Fre 24 Augusti Aug
Lördag Lör 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 28 Augusti Aug
Fredag Fre 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 6 September Sep
Tisdag Tis 11 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Idag 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov

Följ FBK - var och när du vill

1 december 2017 15:00
SHL-appen

SHL-appen finns för dig som vill följa Färjestad BK och SHL – i din telefon eller platta, var och när du vill.


Färjestad är i en förändringsprocess där en stor del är upplevelsen före, under, efter våra hemmamatcher. Vi vet att det är viktig del för alla er som följer oss, oavsett om det är på plats, framför tv:n eller på annat sätt.

Vi jobbar oförtrutet vidare i vår strävan att kunna tillgodose allas behov när det gäller kommunikationen. En del i det är att förstärka relevansen mot er fans vad gäller biljetter, arenakonsumtion, nyheter och närheten till det som sker på och utanför isen – före, under, efter match. Den stora utmaningen vi har är att förstå våra fans olika behov och preferenser kring FBK, SHL och hockeyn rent generellt.   

Enkelhet

Det ska var enkelt att vara en del av Färjestad BK och SHL, vare sig det gäller aktivering via sociala medier, biljett, matcher, underhållning.  

Relevans

Vi vet att vi idag spretar till viss del med våra budskap – både den kommersiella som den icke kommersiella kommunikationen. Vi kommer i framtiden att erbjuda våra fans en större möjlighet att själv avgöra vad som är relevant för var och en.
  SHL-appen är idag ett litet förstasteg till att implementera den förändringsprocess som FBK och SHL är inne i. Appen är idag en informationsapp, en app som samlar informationsflödet från hemsidor. Man hittar en enklare statistikdel, får målnotiser, kommande matcher och en brygga till att lätt hitta biljetter till aktuella matcher.
  Projektet appen är långsiktigt, med en rad funktionaliteter som löpande kommer att implementeras, där du som användare kommer att ta del av matchklipp, spännande statistik, allt kring matcher, mervärden, samla poäng. Hela ditt livebesök i Löfbergs Arena kommer på sikt att ligga i appen. Kort och gott – en app som samlar allt kring Färjestad BK, SHL och ditt besök i samband med matcher.

SHL-appen utvecklas löpande med nya funktioner, vilket innebär att den är en produkt som hela tiden kommer addera mervärden för dig som använder den.

Har du feedback och önskemål om nya funktioner?
Kommentera gärna i SHL:s sociala kanaler:
Facebook
Twitter
Instagram

Via denna länk hittar du svar på frågor och support.

Du laddar ner appen där appar finns (sök SHL):

Du kan logga in via Facebook eller skapa ett nytt SHL-konto manuellt (du kan också välja ditt befintliga SHL-konto). Vid inloggning första gången väljer du din favoritklubb eller ett generellt SHL-läge. Du kan byta inställningarna inne i appen.

Vi ses i din mobil eller surfplatta!