Nu söker vi efter personal som vill bidra till arenaupplevelsen
Publicerad: 2022-07-05
Nu söker vi fler vardagshjältar som vill bli en del av vårt team och skapa upplevelser och värdefulla ögonblick för våra besökare. Va med och gör skillnad genom att vara en del av något större! Läs om tjänsterna nedan.

Löfbergs Arena/Färjestad BK söker Service team Manager!
Som Service Team Manager har du ett övergripande ansvar för att ge alla våra besökare en unik mat- och dryckesupplevelse. Du motiverar, utvecklar och engagerar alla i teamet med målet att hela tiden vara på väg framåt och du ansvarar för att du och ditt team alltid strävar efter att vara bättre än dagen innan. Som Service Team Manager har du ett närvarande ledarskap och jobbar tillsammans med ditt team för att optimera, kvalitetssäkra och utvärdera mot uppsatta mål. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp som tillsammans har ett övergripande ansvar för all service i Löfbergs Arena.

Läs mer om tjänsten här.

Löfbergs Arena/Färjestad BK söker Service Manager!
Som Service Manager har du ansvar för att ge våra besökare en unik mat- och dryckesupplevelse. Dina dagar är flexibla och varierande och du kommer ständigt vara på väg framåt. Du arbetar dom en viktig del i vårt Manager-team där huvuduppgiften är att optimera, kvalitetssäkra och utveckla verksamheten. Du är i en roll som ansvarar för och leder annan personal. Tjänsten är delvis fysiskt krävande i och med logistik och varumottagning.

Läs mer om tjänsten här.

Löfberg Arena/Färjestad BK söker Kock!
Vi söker nu en matglad person som vill bli en del av vårt köksteam. Du brinner för gästernas upplevelse och investerar stor omtanke i ditt arbete. Löfbergs Arena har en hög ambition och strävar alltid efter att laga mat på högsta nivå för alla tillfällen. Du behärskar såväl varm som kall matlagning och har minst 5-års erfarenhet med goda referenser.

Läs mer om tjänsten här.

Löfbergs Arena söker vardagshjältar!
Vi på Löfbergs Arena jobbar med event som ger andra människor mening i vardagen, event som gör skillnad, inte bara i stunden utan som skapar minnen för livet. Oavsett om det är hockeymatcher, konserter, julshower eller melodifestivalen är vår personal den viktigaste ingrediensen för att skapa just det. Därför söker vi dig som gillar att utvecklas, som brinner för andras välmående och som vill vara med och skapa glädjefyllda event.

Läs mer om tjänsten här.

Färjestad BK