Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lördag Lör 6 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Onsdag Ons 31 Mars Mar
Torsdag Tor 1 April Apr
Lördag Lör 3 April Apr
Måndag Mån 5 April Apr
Onsdag Ons 7 April Apr
Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt

PW spikade igen

5 oktober 2013 20:17

Fredrik Pettersson-Wentzel svarade för en felfri insats när han höll nollan mot HV 71 mindre än ett dygn efter förlusten mot Växjö, PW själv påpekade att det var lagets arbetsinsats som var skillnaden.

- Vinner man kamperna därute har man stor chans att vinna matchen också. Igår gjorde vi inte det, idag gjorde vi det, säger Pettersson-Wentzel.


# Grattis till nollan idag, PW! - Tack! Jätteskönt, men framför allt var det skönt att vi vann.

# Igår gjorde du en riktigt bra match och ändå fick ni se er slagna, hur skönt är det då att få en sådan här match direkt efter? - Jag tycker väl inte att jag gjorde min bästa match igår jag heller, även fast det kanske var en svår match. Därför var det viktigt, både för mig och för laget, att få studsa tillbaka direkt efter gårdagens plattmatch. Så får vi inte uppträda, och därför var det bra att vi kunde komma hit, kriga hundra procent och lyckas vinna matchen.

# Du ser väldigt stabil ut i målet! - Tack!

# Spelar du ditt livs hockey nu? - Ja, det tycker jag. Jag tycker att jag blir bättre och bättre för varje dag som går. Jag försöker att njuta mer nu, njuta av varenda match. Och ju fler matcher man spelar, desto bekvämare blir man ju därute. Det är ganska logiskt.

# Femte matchen i rad som du står om jag inte minns fel. Är det en del i framgången, det här att du fått spela flera matcher i rad? - Absolut. Har du spelat dagen innan, eller två dagar innan och så vidare kan du alltid ta med dig det från den matchen, något du kan göra bättre eller någon känsla. Det är så klart mycket lättare än om du inte har spelat på en eller några veckor. Är du inne i det kan du slappna av och gå ut och spela ditt spel. Så tror jag även utespelarna känner. Lite svårare att komma in i det när man inte spelat på ett tag, tajmingen är sämre och så vidare…

# Det var förstås stor skillnad mellan laget idag och igår, men du som står längst bak och har koll på laget, vilken tycker du var den största skillnaden mellan insatsen igår och idag? - Det är nog framför allt arbetsinsatsen, tror jag. Vi kommer hit och sticker in näsan i alla tuffa situationer, och vinner många en- mot ensituationer därute. Det tyckte jag inte alls att vi gjorde igår. Det måste man göra i den här ligan för att vinna matcher, det finns inga hemligheter egentligen. Vinner man kamperna därute har man stor chans att vinna matchen också. Igår gjorde vi inte det, idag gjorde vi det.