• Huvudsponsorer

Vecka 29: Målvaktstränare klara

20 april 2017 10:37

Förra veckan presenterades ledarteamet för vecka 31. Nu presenterar vi målvaktstränare för vecka 29 vid Färjestad CCM Hockey Camp.


Målvakterna på Färjestad CCM Hockey Camp bjuds givetvis på träning av hög kvalité. Under campens första vecka, även kallad Super Challenge Week (16-21 juli), kommer den träningen att ledas av Färjestads målvaktstränare på ungdoms- och juniorsidan, Jonathan Höjd och Pelle Klintberg (verksam i både FBK och Kristinehamns HT).

Klintberg är en ”coming man” med starkt driv och engagemang för att träna och utveckla målvakter. Höjd har erfarenhet och meriter från att träna målvakter på absolut toppnivå, då han under säsongen 2014-15 var målvaktstränare för Färjestads SHL-lag. Den säsongen tränade han Justin Pogge och Fredrik Petterson-Wentzel. Nu har du också chansen!

Målvakterna kommer att ha speciell målvaktsträning tisdag och torsdag kväll under campen, samt att de kommer att drillas av Höjd och Klintberg under inledningen av varje förmiddagspass på is.

Är du målvakt och ännu inte anmäld till Färjestad CCM Hockey vecka 29 så finns det fortfarande målvaktsplatser kvar i grupperna för spelare födda 2002 och 2005. För utespelare finns platser kvar i grupperna för spelare födda 2002 och 2003.

Vecka 29 Super Challenge Week innebär som helhet lite mer av allt. Hårdare träning, mer fys, mer skridskoteknik och ännu större fokus på att öva upp dina individuella färdigheter som spelare. Super Challenge Week är helt enkelt för dig som vill utmana dig själv lite extra.

Anmälan till Färjestad CCM Hockey Camp kan göras genom att klicka här