• Huvudsponsorer

Landets mest stjärnspäckade show är tillbaka

12 maj 2016 10:00
Event

Med över trettio års erfarenhet av gnistrande underhållning bjuder vi nu in till årets fest - Stjärnklart 2017 i Löfbergs Arena den 9 december!


Stjärnklart erbjuder en unik möjlighet att bjuda kunder, kollegor och vänner på en oförglömlig kväll. Det blir en afton fullspäckad med glitter och glamour, hits och humor, magisk stämning och lyxig atmosfär - helt enkelt underhållning av högsta kvalité. Allt levererat av Sveriges artistelit.

På scen ser ni inte mindre än tre Eurovision-vinnare, Carola, Loreen och Måns Zelmerlöw, tillsammans med popprinsessan Ace Wilder, folkkära Petra Marklund och en av landets mest älskade programledare, David Hellenius. Självklart uppbackade av ett stort band och dansare. Det blir en spektakulär kväll som ni sent kommer glömma!

Vi ger er en helhetsupplevelse med en show utöver det vanliga, kombinerad med noggrant utvald mat och dryck. Allt för att ni ska få en lyckad kväll tillsammans.
Det finns något för alla, här ser du information om de olika paketen ni kan välja bland:

VIP Supé

Njut av högklassig underhållning direkt från ert bord med Stjärnklarts lyxigaste paket. Du och ditt sällskap välkomnas till festligheterna med ett glas mousserande vin. Ni avnjuter en välkomponerad trerättersmeny med tillhörande viner i Restaurang Golden Star. Den stjärnspäckade showen upplever ni från ert bord, med fantastisk utsikt över arenan. Kvällen avslutas med en trivsam efterfest för den som vill.

Supé

Kvällen börjar i restaurang Golden Star där du och ditt sällskap blir serverade ett glas mousserande vin och njuter en utsökt trerättersmeny med passande viner. Lagom till showstart intar ni era platser i arenan där ni njuter av kvällens högklassiga underhållning. I pausen välkomnas ni åter till restaurangen där ni serveras kaffe och dessert. Efter showen fortsätter kvällen med trivsam efterfest för den som vill.

Julbord Premium

Njut av högklassig underhållning från första parkett med vårt premium paket. Kvällen börjar med att du och ditt sällskap intar era platser i den stämningsfullt dukade arenan och njuter av ett välsmakande julbord med något för alla smaker. Den stjärnspäckade showen upplever ni sedan från ert bord, med bästa placering i arenan. Därefter fortsätter kvällen med en trivsam efterfest för den som vill.

Julbord

Njut av högklassig underhållning direkt från middagsbordet. Du och ditt sällskap intar era platser i den stämningsfullt dukade arenan och njuter av ett välsmakande julbord med något för alla smaker. Den stjärnspäckade showen upplever ni från ert bord med god uppsikt över scen. Kvällen fortsätter sedan med en trivsam efterfest för den som vill.

Show

Showbiljetten är för dig som vill koncentrera dig på vår fantastiska föreställning och anlända lagom till att partyt startar. Vill du lyxa till det ytterligare med något gott att dricka står givetvis våra barer till ditt förfogande. Efter den stjärnspäckade showen fortsätter kvällen med en trivsam efterfest för den som vill.

Missa inte årets julfest och show i Karlstad!
Alla biljetter och mer information hittar ni på http://www.stjarnklart.se/orter/karlstad-9-dec/.
Ni är även välkomna att kontakta till Rose-Marie och Karin på FBK Kundcenter på 054-223300 eller [email protected]