Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Fredag Fre 21 Augusti Aug
Lördag Lör 22 Augusti Aug
Fredag Fre 28 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Idag 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Fredag Fre 23 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt

Färjestad BK nyrekryterar

24 juni 2015 14:00

Färjestad BK kan idag presentera Johan Kemi som ny medarbetare. Johan, som närmast kommer från en tjänst som marknadschef på Färjestadstravet, kommer framför allt att ha totalansvar för biljettsidan.


I den omställningsprocess på den administrativa sidan som Färjestad BK gått igenom har även tjänsternas innehåll setts över.
- Vi har vänt och vridit på alla stenar och den processen är nu slutförd. Vi har levererat ett resultat vilket visade på en kraftig resultatförbättring och än viktigare, -ger oss en stabil plattform i arbetet framåt, säger VD Stefan Larsson.

- Förändringarna ha skapat utrymme och när en av våra duktiga medarbetare nu valt att lämna Färjestad BK för ett närliggande externt uppdrag väljer vi att fortsätta vårt förändringsarbete och förstärka vårt försäljningsteam, fortsätter Larsson.

I den tjänst som nu Johan Kemi tillträder ligger hela ansvaret för biljettförsäljningen. Allt från prissättning, paketering, event i samband med matcher och andra former av utveckling av arenabesöket. Därtill hör hela besökarupplevelsen före – under och efter match.

Johan Kemi, ursprungligen från Umeå, kommer närmast från Färjestadstravet där han arbetat som marknadschef. Han ser sitt nya jobb som en stor och inspirerande utmaning.
- Logistiken till och från arbetsplatsen behöver jag ju inte tänka allt för mycket på, skrattar Johan som är väl bekant med Färjestad BK sedan många år, dels som supporter men också som en marknadspartner via Färjestadstravet.

- För mig är det att ta ett nytt steg i min egen karriär och ser det som en liten dröm att kunna göra det i Färjestad BK. Jag vet vilka krav som ställs och ser det som en stor inspirationskälla. Jag vet vad jag kan och ser fram emot att bli en viktig spelare i det administrativa laget, säger Kemi som nu får ansvar för en mycket tung post på försäljningssidan.

- Det är ett mycket viktigt uppdrag i föreningen. Det är i stora drag en tredjedel i vår intjäning och kärnan i mycket av det vi gör. Det finns två ben i det här. Det är det stöd laget får från läktarna vilket för oss till det andra benet som är ekonomi. En bra ekonomi ger sporten bättre förutsättningar. Ganska enkelt, säger Stefan Larsson.

Johan tillträder sin tjänst 3 augusti men kommer i en övergångsperiod att vara tillgänglig för Färjestadstravet. Inte minst till Unionstravet den 19 september.