• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 12 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr

Världens största stålkoncern förlänger med Färjestad BK

26 april 2017 16:09
Marknad

Det är inte bara på spelarfronten det jobbas för högtryck. Marknadsavdelningen har högsäsong och jobbar hårt för att göra förutsättningarna för sportslig satsning möjlig. Idag blev det klart att Arcelor Mittal och Färjestad BK har förlängt samarbetet.


– För oss i Arcelor Mittal är det otroligt viktigt att förknippas som ett starkt och ledande varumärke då vi jobbar i täta relationer med alla våra partners i Sverige men även över hela världen. Att förlänga med Färjestad BK är för oss helt rätt strategiskt, både för affärsnyttan och varumärket. Exponeringsvärdet tillsammans från Löfbergs Arena och dräktexponeringen stärker vår position som ledande aktör, säger Peter Widström, Arcelor Mittal.
– Vi jobbar alltid långsiktigt och förutom de mer strategiska valen använder vi även Färjestad BK och Löfbergs arena till kund, såväl som personalaktiviteter. Det uppskattas enormt av våra kunder och personal som känner sig både stolta och delaktiga. Jag känner mig stolt som fortsatt partner till Färjestad BK och lovar att vi ska göra allt för att vi tillsammans kommer till Stora Torget, säger Widström.

– Vi är naturligtvis väldigt glada över det här samarbetsavtalet med Arcelor Mittal, säger Mats Tågmark Färjestad BK. Arcelor Mittal är ett tryggt, starkt och trovärdigt varumärke inte bara i Värmland utan i hela världen.
– De är en optimal partner för oss eftersom de värnar långsiktigt om hela föreningen, allt från våra 600 ungdomar som är i träning ända upp till våra A-lag. Vi ser verkligen fram emot kommande år tillsammans med Peter och Arcelor Mittal, avslutar Niclas Eriksson Färjestad BK.