Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Fredag Fre 21 Augusti Aug
Lördag Lör 22 Augusti Aug
Fredag Fre 28 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Idag 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Fredag Fre 23 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt

Löfbergs förlänger med Färjestad BK

15 maj 2015 10:44

Ett av svensk elitidrotts längsta förhållanden blir ännu längre. Nu är det nämligen klart att Löfbergs fortsätter som huvudsponsor för Färjestad BK i ytterligare tre år. Samtidigt fördjupas samarbetet. Det nya avtalet innebär att Löfbergs varit Färjestads huvudsponsor de senaste 26 åren.


– Löfbergs och Färjestad har ett långt samarbete och varumärkena är nära förknippade med varandra. För oss är det här en viktig lokal och nationell varumärkesbyggare med en räckvidd i mästarklass, säger Leif Sjöblom, marknadschef på Löfbergs.

– Det är med glädje och stolthet som vi ser fram emot fortsatt samarbete med ett av Sveriges starkaste varumärken, kafferosteriet Löfbergs. Den lokala anknytningen och Löfbergs offensiva satsningar med bland annat iskaffet Löfbergs Ice och kaféet Löfbergs Stockholm gör samarbetet extra roligt, säger Mats Tågmark, marknadschef på Färjestad BK.

Jubileumsmatch Det nya avtalet innebär ökad exponering för Löfbergs och en rad olika aktiviteter tillsammans med spelare och ledare i Färjestad. Det handlar bland annat om spelarbesök på Löfbergs kaféer i Karlstad och Stockholm där fansen får möjlighet att träffa sina idoler.

2016 fyller Löfbergs 110 år och i samband med jubileet kommer Färjestad att spela en match i retrotröjor som auktioneras ut efter matchen. Intäkterna går till välgörande ändamål.

Lokal sponsring Att sponsra hockey är inget nytt för Löfbergs. Samarbetet med Färjestad BK har pågått i decennier, men det började faktiskt med ett annat lag. 1959 var Löfbergs först i Sverige att sponsra ett hockeylag. Den gången handlade det om Djurgårdens IF som spelade i Löfbergs färger så sent som 1989.

Idag sponsrar Löfbergs en rad olika idrottslag och föreningar i Karlstad med omnejd. Förutom Färjestad handlar det bland annat om friidrottsförenigen IF Göta och handbollslaget Hellton som nyligen tog steget upp i elitserien.