Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Lördag Lör 13 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Lördag Lör 18 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan

Klart: Wikstrand kvar i Färjestad BK

30 maj 2016 12:00

När laget möttes upp igen på måndagsmorgonen fanns det en kille som var extra glad.
- Ja, idag känns det fantastiskt skönt, säger Mikael Wikstrand som nu är hundra procent klar för spel i Färjestad BK.


Ottawa Senators äger fortfarande rättigheterna till Wikstrand men lånar ut honom till Färjestad BK under det sista året av hans kontrakt med den kanadensiska klubben.

-Att få Micke klar har legat i pipen en längre tid, men man måste få de svar man behöver av de som äger rättigheterna som Ottawa gör i det här fallet. Nu är det klart och Micke kommer att spela hos oss framöver, säger sportchefen Håkan Loob.

Wikstrand har nu skrivit på ett kontrakt som gör honom till Färjestadspelare under de kommande fyra säsongerna. En trygghet för både spelare och klubb.
- Jag trivs väldigt bra i Karlstad och i Färjestad BK med allt vad det innebär. Folket här i klubben har från dag ett tagit bra hand om mig så det känns helrätt. Nu vet jag var jag ska vara en längre tid framöver vilket ger mig en trygghetskänsla. På ett sätt känns det som man får dra på sig tröjan för första gången nu när man på allvar är med från början. Det gick ju bra i början av förra säsongen men det blev ju såklart jobbigt ju längre tiden gick och man aldrig fick klart om man skulle få spela eller ej. Nu vet jag, säger han.

Loob är inne på samma spår.
- Vi har en bra backuppsättning och tittar man på fjolårssäsongen fick vi ingen direkt kontinuitet i vår kanske starkaste lagdel. Det fanns fler orsaker men Micke var inte klar för spel, skador, sjukdomar och annat störde så det var inte vid många tillfällen som vi kunde mönstra en hel och frisk backlina. Micke är en klassback och med honom med på tåget från början, samt att alla är hela och friska så känns det ju bra, säger Loob.