• Huvudsponsorer

Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Junior: Omstart i alla serier

7 januari 2019 15:02
Junior

Juniorserierna startade upp i helgen efter ett längre uppehåll över jul- och nyårshelgerna. För Färjestads del med blandad kompott.


J20 var igång under nya lagledningen med Andreas Johansson i spetsen. Lördagsmatchen spelades i Löfbergs Arena och Södertälje stod för motståndet i den första matchen i J20 Super Elits fortsättningsserie.
Färjestad tog kommandot från start och hade en 3-1 ledning med sig in i slutperioden. Där vände dock SSK på steken och kunde till slut knipa alla tre poängen.

I söndagsmatchen mötte man Karlskrona och då hade även Carl Jakobsson och André Fredriksson anslutit till laget. De båda fanns med i a-laget och spelade lördagens match i Skellefteå.
Trots ett varsitt mål från Carl och André kunde inte FBK hålla emot utan matchen gick till straffläggning där gästerna drog längsta strået.


J18 startade upp 2019 med en norrlandsturné - en lyckosam sådan dessutom. Lördagsmatch i Umeå mot Björkläven och en stabil seger. Siffrorna skrevs till 6-2 i FBK-favör i en match där Alexander Hård af Segerstad blev tvåmålsskytt.

Vidare till Örnsköldsvik på söndagen och möte med Modo. Färjestad hade ledningen i stort sett hela matchen, men hemmalaget kunde med ett par minuter kvar av slutperioden kvittera och ta matchen till förlängning. En förlängning som bara blev 1:32 gammal innan Evan Stella satte pucken i när och fastställde slutresultatet till 4-3 till FBK.


U16 Elit Västra startade upp med ett riktigt toppmöte då Brynäs gästade Karlstad. En målrik förstaperiod där gästerna redan efter 5:19 hade ryckt åt sig en tvåmålsledning. Dryga två minuter senare var den dock kvitterad. Innan perioden var slut så hade dock Brynäs återtagit tvåmålsledningen och gick till vila med 4-2 i bagaget.
En tidig reducering i mittakten gav hemmalaget hopp, men med dryga 12 minuter kvar av matchen satte Brynäs sitt femte och stängde matchen. Förlust således med 3-5 för Färjestad som trots det skuggar just serieledaren Brynäs i tabellen.

Kommande matcher

J20: Brynäs IF - Färjestad, lördag 12/1 13:00
J18: Färjestad BK - Mora IK, torsdag 10/1 19:00 (Löfbergs Arena)
U16: Mora IK - Färjestad BK, onsdag 9/1 19:00