Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Lördag Lör 13 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Söndag Sön 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Lördag Lör 18 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan

Sebastian sluter cirkeln

28 april 2015 11:00

Sebastian Erixon, 25, flyttar till Karlstad. Den nykorade svenska mästaren, som skrivit på ett 2-årskontrakt med Färjestad BK, sluter därmed familjecirkeln.


– Det är en modern hockeyback som kommer till oss, säger tränare Tommy Samuelsson som gillar Erixons sätt att spela hockey.
- Han är duktig med puck och har en stor offervilja. Han är inte rädd för att täcka skott.
Sportchef Leif Carlsson fyller på:
- Vi var intresserade av Sebastian redan innan han valde Växjö så vi är mycket glada att vi kunnat värva honom till oss.
- Han är en bra tvåvägsback som gärna följer med i anfallen. Han fick chansen i Tre Kronor förra året och förutom att han är en mycket duktig hockeyspelare så är Sebastian också en positiv kille som sprider mycket glädje omkring sig.

Att flytta till Karlstad är lite som att komma hem till rötterna för Sebastian. Pappa Staffan Erixon spelade några matcher i Färjestad BK säsongen 1979-80 innan flyttlasset tog honom till Sundsvall och Timrå IK. Det blev ytterligare några säsonger i Timrå innan Staffan sadlade om och fick en lång karriär som bandyspelare i Selånger.
- Karlstad är inga nyheter för mig direkt. Hela pappas släkt finns ju där och jag har spenderat många av mina barndomssomrar i Karlstad så jag känner mig hemma, säger Sebastian.

Att han nu blir familjens andra medlem att dra på sig Färjestadströjan ser han som något stort.
- Det är ruskigt roligt och inspirerande. Jag fick redan som barn lära mig att stå upp för Färjestad BK då alla mina kompisar höll på andra lag, men jag då av naturlig anledning höll på Färjestad. Jag har fått chansen att komma till en proffsig klubb och jag ser fram emot det här jättemycket, säger Sebastian.