• Huvudsponsorer

Lördag Lör 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 28 Augusti Aug
Fredag Fre 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 6 September Sep
Tisdag Tis 11 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Idag 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec

Ökad publik ger gröna siffror för Färjestad BK

18 juni 2018 19:27
Föreningen

Färjestad BK höll årsmöte på måndagskvällen och redovisade siffrorna från året som gick. Färjestad BK redovisar ett positivt ekonomiskt resultat före skatt för säsongen 17/18 på 3.1Mkr.


– Det förändrings- och omställningsarbete som inletts i Färjestad BK sedan tidigare ger resultat i såväl i föreningens ekonomi som i de sportsliga resultaten. Publiktillväxten är ett skönt kvitto på att värmlänningarna gillar den positiva hockeyn vi spelar, säger VD Stefan Larsson.

Fler gick på hockey

19 892 fler såg hockey live i Löfbergs Arena under säsongen än året innan. Totalt såg 209 455 personer hockey live under året, vilket ger 7 222 i snitt per match.
– Lägg därtill konserter och övriga evenemang i arenan så förstår man vilken betydelse Löfbergs Arena och Färjestad BKs verksamhet har för Karlstad och Värmlands besöksnäring. Enormt glädjande, säger ordförande Sture Emanuelsson som samtidigt konstaterar att den positiva utvecklingen möjliggör ytterligare investeringar i såväl arenan som i den sportsliga verksamheten.
Satsningen mot föreningens mål och ambitioner fortsätter:


– Att intresset att se hockey i Värmland är starkt och på uppgång är positivt. Vi konstaterat också ett starkt engagemang från länets näringsliv och gläds åt flera nytecknade och förlängda relationer med ett stort antal viktiga partners säger VD Stefan Larsson.

Årsmötet återvalde Sture Emanuelsson till ordförande. Styrelseplatserna i övrigt innehas sedan tidigare av Henrik Nilsson, Anna Sandborg, Christian Edwertz, samt Johan Engström och Patrik Hjelte som båda omvaldes.
– Det är en styrka att kunna besätta posterna med engagerade om kompetenta personer – viktigt för framtiden, summerar ordförande Sture Emanuelsson som också meddelade att den valda styrelsen breddas med Bo Lennartsson samt Therese Sinter som adjungerade.
– Med sina respektive spetskompetenser blir de viktiga tillskott.

Eventuella frågor besvaras av:
VD Stefan Larsson 0735-360968
Ordförande Sture Emanuelsson 070-5989440