• Huvudsponsorer

Gulas vill ha full fokus på slutspelet

17 mars 2017 10:00
Slutspel 2017

”Gulas nobbar media” stod det att läsa efter matchen mot Djurgården. Här förklarar han vad han menar.

– Jag vill fokusera hundra procent på laget och min egen insats, säger han.


Uppdaterad
Efter en tung säsong valde en gång klubbikonen Jörgen Jönsson att helt stänga av och inte prata med media i säsongens slutskede. Han kände att han behövde fokusera helt på sig själv efter med hans mått en skral säsong.
Milan Gulas skulle önska sig ett liknande läge.
– Jag vet varför jag är här, och det är för att göra mål. Det har gått trögt med målskyttet och jag vill göra allt i min makt för att hjälpa laget, säger han.

Han nämner också att han efter matchen mot Djurgården kände att de enda frågor han skulle få var de om hans tänkta framtid. Allt efter de rykten om en flytt som dagen innan florerat i pressen.
– Jag vill inte prata om det, men det är de frågorna journalister ställer och vill ha svar på. Jag har inget svar och vill inte ha frågan när vi är där vi är i säsongen.
– Jag kommer såklart att svara på frågor efter matchen, eller i Cmore, om det gäller hockeyn och matchen. Det andra hoppas jag slippa. Samtidigt känns det såklart skönt för mig personligen att jag satt ett par puckar på slutet. Det är ju därför jag är här och när det går trögt med målskyttet är det bara att jobba vidare. Målen kommer, det har de alltid gjort, säger han.

Milan Gulas är en spelare som tagits till supportrarnas hjärta. En kärlek som är besvarad.
– Jag älskar varenda minut i den här klubben och jag tror stenhårt på att den här gruppen grabbar vi har i laget är kapabla att åstadkomma mycket bra saker. Då vill jag göra allt för att hjälpa laget, och just nu är det att helt fokusera på mig själv, min och lagets prestation, säger han.

Och Milan Gulas är helt inställd på att det är viktigare att låta klubban, istället för tungan, tala.