• Huvudsponsorer

Tränarteamet intakt även nästa säsong

12 december 2017 10:00
Lagbygget

Ante Karlsson kommer att fortsätta åka buss med Färjestad. Igår skrev han på en förlängning som gör att tränarteamet är intakt även över nästa säsong.
– Känns som man är riktig Karlstadbo nu, säger Ante.


Anders, som han är döpt till men aldrig kallas, är inne på sin tredje säsong i Färjestad BK. Nu blir det alltså ytterligare en, minst.
– Känns jättekul att få möjligheten att fortsätta att jobba med den här gruppen. Sen har jag blivit lite kär i staden också. Det är svårt att inte trivas här, både med staden och människorna jag har omkring mig. Jag är ju inne på mitt tredje år här och de som till en början var arbetskamrater ser jag ju mer som nära vänner idag. Det är ju en sådan sak som en längre vistelse på ett ställe medför, och det är trevligt, säger Ante.

Sportchefen Peter Jakobsson är även han nöjd med att ha Ante kvar i teamet.
– Vi vill ha kontinuitet i grejerna och Ante var den av ledarna vars kontrakt gick ut efter den här säsongen. Nu har vi förlängt med honom och ledargänget får arbetsro och kan lägga upp en längre strategi tillsammans.

Ledarstaben informerades om förlängningen under måndagens morgonmöte.
– Ante är en go gubbe som sprider glädje omkring sig. Lägg därtill en jäkligt kompetent person som vi är glada att få fortsätta ha hos oss, säger tränarkollegan Johan Pennerborn.

Kontraktet med Ante Karlsson sträcker sig över säsongen 2018-2019.