Lördag Lör 3 September Sep
Söndag Sön 4 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 10 September Sep
Söndag Sön 11 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Fredag Fre 7 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Tisdag Tis 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Tisdag Tis 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt

Löfbergs Arena invigd

14 september 2013 23:30

Det var inte bara premiär för SHL.
Efter tolv år fick också arenan ett nytt namn.
Färjestads hemmaarena heter i fortsättningen Löfbergs Arena.


I samband med SHL-premiären mellan Färjestad och Örebro på lördagen presenterade storsponsorn Löfbergs ett par nyheter. Dels har arenan bytt namn till Löfbergs Arena, dels lanserar företaget sin allra första ljudlogga.

– Företaget har bytt namn från Löfbergs Lila till Löfbergs och då är det naturligt att arenan heter likadant. Samtidigt har vi gett arena ett rejält ansiktslyft. Det är naturligtvis en smaksak, men resultatet är den klart snyggaste arenan i Sverige om ni frågar mig, säger Leif Sjöblom, marknadschef på Löfbergs.

– Det är bara att hålla med Leif! Arenan har blivit ännu läckrare och förhoppningsvis sporrar det både oss och vår publik till nya stordåd, säger Rickard Wallin, lagkapten i Färjestads BK.

Förändringarna syns både in- och utvändigt. Det handlar bland annat om ett hundratal nya skyltar och en gigantisk storbildsskärm vid entrén. Dessutom har arenan fått nya detaljer på utsidan som lyser upp fasaden och som ger liv åt Karlstads siluett.

2005 varumärkesskyddade Löfbergs sin lila färg, vilket väckte stor uppmärksamhet. Nu lanserar det familjeägda kafferosteriet sin allra första ljudlogga. Det är pop- och rockduon Brooken Door som gjort en skön version av Värmlandsvisan åt Löfbergs, som också spelades i samband med premiären.

– Värmlandvisan passar bra eftersom den symboliserar vår historia och hemvist. Vi kommer att använda låten i en rad olika sammanhang, bland annat i reklamfilmer, säger Leif Sjöblom.

Låten går sedan att ladda ner gratis på Löfbergs hemsida (www.lofbergs.se).