Lördag Lör 12 November Nov
Tisdag Tis 15 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Söndag Sön 27 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Tisdag Tis 13 December Dec
Lördag Lör 17 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan

Löfbergs Arena invigd

14 september 2013 23:30

Det var inte bara premiär för SHL.
Efter tolv år fick också arenan ett nytt namn.
Färjestads hemmaarena heter i fortsättningen Löfbergs Arena.


I samband med SHL-premiären mellan Färjestad och Örebro på lördagen presenterade storsponsorn Löfbergs ett par nyheter. Dels har arenan bytt namn till Löfbergs Arena, dels lanserar företaget sin allra första ljudlogga.

– Företaget har bytt namn från Löfbergs Lila till Löfbergs och då är det naturligt att arenan heter likadant. Samtidigt har vi gett arena ett rejält ansiktslyft. Det är naturligtvis en smaksak, men resultatet är den klart snyggaste arenan i Sverige om ni frågar mig, säger Leif Sjöblom, marknadschef på Löfbergs.

– Det är bara att hålla med Leif! Arenan har blivit ännu läckrare och förhoppningsvis sporrar det både oss och vår publik till nya stordåd, säger Rickard Wallin, lagkapten i Färjestads BK.

Förändringarna syns både in- och utvändigt. Det handlar bland annat om ett hundratal nya skyltar och en gigantisk storbildsskärm vid entrén. Dessutom har arenan fått nya detaljer på utsidan som lyser upp fasaden och som ger liv åt Karlstads siluett.

2005 varumärkesskyddade Löfbergs sin lila färg, vilket väckte stor uppmärksamhet. Nu lanserar det familjeägda kafferosteriet sin allra första ljudlogga. Det är pop- och rockduon Brooken Door som gjort en skön version av Värmlandsvisan åt Löfbergs, som också spelades i samband med premiären.

– Värmlandvisan passar bra eftersom den symboliserar vår historia och hemvist. Vi kommer att använda låten i en rad olika sammanhang, bland annat i reklamfilmer, säger Leif Sjöblom.

Låten går sedan att ladda ner gratis på Löfbergs hemsida (www.lofbergs.se).