• Huvudsponsorer

Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 19 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Tisdag Tis 27 Mars Mar
Torsdag Tor 29 Mars Mar
Lördag Lör 18 Augusti Aug
Fredag Fre 24 Augusti Aug
Lördag Lör 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 28 Augusti Aug
Fredag Fre 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 6 September Sep
Tisdag Tis 11 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt

FBK-Shopen är laddad för lördag

9 mars 2018 12:00
#Lilagult

Det är bråda dagar hos Lars Nyqvist i FBK-Shopen. Fullsatt arena på lördag och dessutom en match i lila och gult. – Det är ett otroligt sug efter de gamla färgerna. Att vi gör en sådan här match då och då livar upp gamla minnen hos många, säger Nyqvist.


FBK-Shopen upplever sin bästa säsong på mycket länge. Med en ökad publiktillströmning har även besöken i arenashopen ökat. – Jag tror att de många helgmatcherna har gjort att vi haft mer besök i shopen, det är i alla fall en känsla jag har. Sen har order via webben ökat vilket tyder på att det inte bara är den ökade publiktillströmningen som är anledningen till att vi har ökat. Intresset för Färjestad har alltid varit stort, men nu känns det som det har tagit fart rejält, säger Nyqvist.


Inför lördagen har shopen fått en liten ny look. En hel vägg är dedikerad till lila och gult.
– Det märks att det är många som fortfarande gillar de gamla färgerna. Att vi gör en lilagul match då och då tror jag många uppskattar. Den lite äldre generationen som växte upp med oss i de färgerna är ju de som kanske mår allra bäst en dag som i morgon, säger Nyqvist.

Lördagens matchtröja är en exakt kopia av den ordinarie tröjan, förutom att grönvitt är utbytt mot lila och guld. Det finns ett begränsat antal replicatröjor till försäljning i arenan på lördag.
– Vi vill att de som är på plats ska ha den fördelen. Om det sedan blir några kvar kommer de att läggas ut på webshopen, säger Nyqvist.