• Huvudsponsorer

Fläkt Teknik förlänger med Färjestad BK

12 maj 2017 14:47
Marknad

Marknadsavdelningens arbete inför nästa säsong går på högvarv. Idag kan vi presentera att ytterligare en av Färjestad BK's dräktpartner har förlängt sitt partnerskap.
– Ett fortsatt samarbete med FBK är för oss en självklarhet, säger Magnus Forsberg, ägare och VD, Fläkt Teknik.


Våra ledord STORT HJÄRTA - HÅRT ARBETE är även gångbara när det gäller Magnus och gänget på Fläkt Teknik.
– Det stämmer väl överens med hur vi på Fläkt Teknik arbetar samt hur vi vill uppfattas. I vår bransch är varumärket oerhört viktigt eftersom det är det vi bygger trovärdiga och långsiktiga relationer med. Att synas tillsammans med Färjestad BK är något vi på Fläkt Teknik lägger mycket stolthet i. Ett fortsatt samarbete med Färjestad BK är därför en självklarhet för oss, säger Magnus Forsberg.

– Fläkt Teknik har varit med oss som partner under många år och dessutom ökat och stärkt sin positionering. Att vi får fortsatt förtroende att vara en betydande del i deras affärsutveckling och marknadsstrategi även framöver är verkligen ett gott kvitto för att vi tillsammans faktiskt generar mer och bättre affärer för våra partners, säger Mats Tågmark, FBK Marknad.

– Vi har haft glädjen att följa Fläkt Tekniks positiva utveckling de senaste åren på nära håll då de även är tydligt aktiva och medverkar inspirerande i vårt nätverk, säger Niclas Eriksson, FBK Marknad.