• Huvudsponsorer

Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 19 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Tisdag Tis 27 Mars Mar
Torsdag Tor 29 Mars Mar
Lördag Lör 18 Augusti Aug
Fredag Fre 24 Augusti Aug
Lördag Lör 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 28 Augusti Aug
Fredag Fre 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 6 September Sep
Tisdag Tis 11 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt

Nu drar äntligen slutspelet 2018 igång!

12 mars 2018 12:00
Kvartsfinal

Slutspelet står för dörren och det är stor efterfrågan på biljetter och paketlösningar inför stundande kvartsfinalmatcher mot Skellefteå. Här hittar du all information om biljetter och paketering.


Inför ett slutsålt och helt fullsatt Löfbergs Arena i lördags kunde Färjestad BK efter mycket dramatik säkra fjärdeplatsen i tabellen av SHL:s grundserie 2017/2018. Det innebär en spännande kvartsfinalserie mot Skellefteå där Färjestad BK börjar hemma i Löfbergs Arena måndag 19 mars 19:00.

Det har varit ett fantastiskt hockeyintresse för Färjestad BK under säsongen och när det nu drar igång på allvar gäller det att vara med direkt när biljetterna har släppts till kvartsfinalens två första hemmamatcher.

Till alla hemmamatcher i Löfbergs Arena erbjuder Färjestad BK en rad olika biljett- och matpaket. Dessa paket har varit enormt efterfrågat under säsongen! Ta del av utbudet av biljettpaket och alla olika materbjudanden nedan eller direkt på http://fbk.ebiljett.nu

Varmt välkommen till kvartsfinalserien mot Skellefteå!


LADDA UPP KOM I MATCHSTÄMNING MED ETT HOCKEYTUGG

Restaurang Nitton32 är en riktig klassiker - livlig och pulserande med grym stämning. Passa på att ladda upp inför matcherna med god mat och dryck. Du väljer fritt från menyn vad du önskar äta.
Nitton32 öppnar alltid två timmar innan nedsläpp.

Skapa ditt eget Hockeytuggpaket med valfri rätt och stittplatsbiljett på antingen läktaren, Skylounge eller Uteserveringen. Du väljer!

HOCKEYTUGG MÅNDAG 19 MARS

Pris: 409:- (vuxen) 209:- (barn tom 13 år) OBS! Sittplatsbiljett ingår

HOCKEYTUGGSMENY

HAMBURGARE

Gjord på svensk högrev serveras med cheddarost, syrad rödlök samt en karamelliserad lökmajonnäs och pommes frites.

FRÅN GRILLEN

Grillad fläskkarré som bakats i ugn 8 h med färsk rosmarin. Serveras med äppelchutney, potatispuré, smörstekta champinjoner samt en rödvinsreduktion.

SOTAD LAX

Serveras med friterad sötpotatis, dillcrème samt en syrad sallad på fänkål och gurka.

RIBS AND FRIES

Ingefärsglacerade ribs serveras med pommes frites, en coleslaw samt barbecuesås.

CAESARSALLAD

Gjord på romansallad som slungas i en caesardressing och toppas med krutonger, knaperstekt bacon och lagrad parmesanost. Välj mellan mjukbakad majskyckling eller handskalade räkor.

PLOCKBRICKA

Marinerade oliver och kronärtskocka, salami milano, parmaskinka, taleggio, pecorino, fikonmarmelad, surdegsknäcke och vitlöksbröd.

VEGETARIAN ELLER ALLERGIKER?

Löfbergs Arena erbjuder alltid vällagade alternativ för dig som har en avvikande kost. Kontakta vårt kundcenter på 054-22 33 00 så får ni veta vad som erbjuds vid just ert tillfälle.


Hockeytugg Uteserveringen – fritt val från menyn och plats på Uteserveringen

Var en del av matchen, och då menar vi närmast bokstavligen, i en skön och unik miljö! Innan matchen äter du i Nitton32. Oerhört populärt och rekommendationen är att vara ute i god tid med att boka detta paket. Måste upplevas!


Familjepaket - både för den stora som lilla familjen

Färjestad BK erbjuder alltid en rad olika familjepaket, både för den lilla som den stora familjen. I paketen ingår alltid minst en vuxenbiljett och en barnbiljett (tom 18 år). Välj det paket som passar dig och din familj bäst!


Kompispaket - fyra prisvärda biljetter

Samla kompisarna, kollegorna eller familjen och gå på hockey till billigaste tänkbara pris! Våra Kompispaket innehåller alltid fyra sittplatsbiljetter.


Sittplatsbiljetter - från endast 90:- måndag 19 mars

Välj vilken sittplatssektion som du upplever som bäst, eller så väljer du vilken priskategori som passar för just dig. Du bestämmer!


Var en del av stämningen - välj ståplats!

Ståplatsbiljetter är onumrerade, du väljer alltså själv på plats i Löfbergs Arena var du önskar stå på ståplatssektionen.


Ståplatspaketet - fyra biljetter till priset av tre!

Ta med polarna på hockey och tillsammans med övriga på ståplatssektionen sjunga för Färjestad! Ståplatspaketet innehåller fyra ståplatsbiljetter, men du betalar endast för tre biljetter. Prisvärt, enkelt och garanterat en underbar hockeyupplevelse!


Skylounge - arenans kanske bästa platser!

Har du inte upplevt Skylounge, då har du missat något! Skylounge måste upplevas! Du följer matchen från arenans kanske bästa platser i trevlig och unik barmiljö. Med en Skyloungebiljett får du en egen sittplats längs med det långa barbordet samtidigt som du beställer det du önskar dricka. Kan det bli bättre? Observera att åldersgräns 18 gäller.


Golden Star - en närmare upplevelse!

Restaurang Golden Star öppnar två timmar innan matchstart. Vi serverar en utsökt förrätt som start på din mat- och hockeyupplevelse. När du är klar med din förrätt står vår stora varmrättsbuffé färdig att avnjutas. En buffé som varierar från match till match. Naturligtvis har Golden Star fullständiga rättigheter och du beställer det du önskar dricka vid ditt bord av kvällens trevliga servitris. Du bokar din mat- och hockeyupplevelse i Golden Star via Färjestad BK Kundcenter.

Har du frågor kring biljetter, paket eller något annat som hör till ditt besök i Löfbergs Arena, tveka då inte att ringa oss. Färjestad BK Kundcenter är öppet alla vardagar 09-16 samt matchdagar fyra timmar innan matchstart.

Färjestad BK Kundcenter
Telefon: 054-22 33 00
E-post: [email protected]