Lördag Lör 12 November Nov
Tisdag Tis 15 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Söndag Sön 27 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Tisdag Tis 13 December Dec
Lördag Lör 17 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan

Färjestad BK rustar för framtiden

29 april 2016 15:44

Färjestad BK bjöd idag in till presskonferens där VD Stefan Larsson gav en information omkring status i föreningen.
- Färjestad BK står fortsatt på en solid plattform såväl ekonomiskt som organisatoriskt och inte minst sportsligt. Klubbens ekonomi är fortsatt solid och utan att räkenskaperna för året är klara så pekar allt på ett positivt ekonomiskt resultat. Sedan tidigare har Färjestad BK ett starkt eget kapital som ger en trygghet och stabilitet i verksamheten, säger Larsson


Larsson fortsätter med att konstatera att samtliga enheter visar positiv utveckling, och mest glädjande i den positiva utvecklingen är den positiva publikutvecklingen.
- Det här leder sammanfattningsvis till att vi har musklerna för att fortsatt investera i vår verksamhet, säger Stefan Larsson.

Färjestad investerar i digital arenaupplevelse
I ett led att ytterligare förstärka arenaupplevelsen i Löfbergs Arena har Färjestad BK beslutat att investera i ett komplett och helt anpassat digitalt mediasystem. Investeringen omfattar bland annat mediakub (som blir en av hockeyeuropas största), styrsystem, scoreboard, tv-studio robotkameror med mera. Utöver investeringen av mediasystemet sker en omfattande översyn av ljudet i arenan.

På tisdag 3 maj släpps säsongskorten inför kommande säsong.
– Vi märker förändringar i konsumtionsbeteendet bland våra kunder, vilket givetvis är helt naturligt. Marknaden är föränderlig och vi måste naturligtvis hela tiden anpassa oss efter rådande marknadsförutsättningar. Flexibilitet är den viktigaste faktorn för tillväxt och då blir en abonnemangsfunktion för säsongskort högt prioriterad. Vi kan nu erbjuda våra mest lojala fans att månadsvis vara en del av Färjestad BK, vilket både blir enkelt och helt utan extraavgifter. Jag är övertygad om nu har vi en förutsättning som ger oss möjligheten att erbjuda våra fans en mer modern paketering, från en rad olika perspektiv där säsongskorten blir en bra början, säger Johan Kemi, Biljett- & Eventchef, Färjestad BK.

Klubben presenterade även den nya sportsliga organisationen.
- Efter uttåget ur den här säsongen så har vi analyserat säsongen i stort och har nu kommit fram till en lösning vi tror starkt på, säger GM Håkan Loob.

I organisationen blir det en nygammal sportchef i Håkan Loob då sportchefstjänsten och GM-tjänsten slås ihop till en.
Staben kring a-laget kommer att se ut som följer:
Leif Carlsson, huvudtränare
Ante Carlsson, assisterande
Johan Pennerborn, assisterande
Maciej Szwoch, målvaktstränare
Clas Eriksson, fystränare
Jocke Andersson, material
Mikael Frykestam, material
Mattias Hell, ansvarig medical team

- Efter att Tommy valde att kliva av så har vi givetvis sonderat terrängen, både externt och internt, för att se vad som finns på marknaden. Efter att ha pratat med några kandidater så har vi valt att se till vår interna styrka i organisationen och det är därför vi väljer att åter sätta Leif Carlsson som tränare, säger Loob.

Även den vakanta platsen som assisterande tränare fylls på från egna led då Johan Pennerborn flyttas upp från U16.
- Ett väldigt intressant namn med god erfarenhet, om ej på allra högsta nivå, med styrkor på träningsupplägg och personliga relationer, säger Håkan Loob.