Lördag Lör 3 September Sep
Söndag Sön 4 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 10 September Sep
Söndag Sön 11 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Fredag Fre 7 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Tisdag Tis 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Tisdag Tis 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt

En fantastisk karriär är över

27 april 2016 14:01

Rickard Wallin slutar.
36-åringen meddelade idag att hans karriär är över.
- Jag är tacksam mot Färjestad för att jag fått tiden att fundera över mitt beslut. Nu är det taget och jag känner mig bekväm med det, säger Wallin.


Rickard Wallin kom inte att erbjudas en kontraktsförlängning av Färjestad och efter en tids funderande så valde den fyrfaldige SM-vinnaren att lägga skridskorna på hyllan.
- Det hade säkert gått att spela någon annanstans, men det känns bra att sluta i rätt tröja. Även om jag varit ute på några svängar utomlands så har Färjestad BK alltid känts som min klubb. En känsla som funnits sedan första dagen jag kom hit, säger Wallin.

General manager Håkan Loob har varit med under hela ”Walles” resa i Färjestad BK.
- Jag signade honom en gång i tiden och får nu vara med om att ”signa ut” honom. Rickard har haft en karriär som många bara kan drömma om. Det är alltid svårt att sluta, men nu när ”Walle” gör det så kan han med stolthet titta tillbaka på en fantastisk karriär, säger Loob.

Rickard Wallin kom till Färjestad BK som 17-åring och gjorde under sina 11 säsonger 669 matcher i a-laget (serie + slutspel) och samlade på de matcherna ihop 393 poäng.
Hans första tröjnummer var 26 men byttes snabbt till 15. Det är dock med 51:an på ryggen han är mest känd. Ett tröjnummer han är ensam om att ha burit i Färjestad BK.

Förutom 4 SM-Guld med Färjestad har Rickard Wallin också vunnit Calder Cup (Houston Aeros 2002/03), J20-SM (Färjestad BK 1998/99), spelat 109 A-landskamper och vunnit två VM-brons och ett VM-silver med Tre Kronor.
Utöver sin karriär i Färjestad har Rickard också representerat Minnesota Wild och Toronto Maple Leafs i NHL. Totalt spelade han 79 matcher.
Rickard har även spelat en säsong i HC Lugano i Schweiz.