Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Fredag Fre 23 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 3 November Nov
Lördag Lör 7 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Tisdag Tis 15 December Dec
Lördag Lör 26 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan

En fantastisk karriär är över

27 april 2016 14:01

Rickard Wallin slutar.
36-åringen meddelade idag att hans karriär är över.
- Jag är tacksam mot Färjestad för att jag fått tiden att fundera över mitt beslut. Nu är det taget och jag känner mig bekväm med det, säger Wallin.


Rickard Wallin kom inte att erbjudas en kontraktsförlängning av Färjestad och efter en tids funderande så valde den fyrfaldige SM-vinnaren att lägga skridskorna på hyllan.
- Det hade säkert gått att spela någon annanstans, men det känns bra att sluta i rätt tröja. Även om jag varit ute på några svängar utomlands så har Färjestad BK alltid känts som min klubb. En känsla som funnits sedan första dagen jag kom hit, säger Wallin.

General manager Håkan Loob har varit med under hela ”Walles” resa i Färjestad BK.
- Jag signade honom en gång i tiden och får nu vara med om att ”signa ut” honom. Rickard har haft en karriär som många bara kan drömma om. Det är alltid svårt att sluta, men nu när ”Walle” gör det så kan han med stolthet titta tillbaka på en fantastisk karriär, säger Loob.

Rickard Wallin kom till Färjestad BK som 17-åring och gjorde under sina 11 säsonger 669 matcher i a-laget (serie + slutspel) och samlade på de matcherna ihop 393 poäng.
Hans första tröjnummer var 26 men byttes snabbt till 15. Det är dock med 51:an på ryggen han är mest känd. Ett tröjnummer han är ensam om att ha burit i Färjestad BK.

Förutom 4 SM-Guld med Färjestad har Rickard Wallin också vunnit Calder Cup (Houston Aeros 2002/03), J20-SM (Färjestad BK 1998/99), spelat 109 A-landskamper och vunnit två VM-brons och ett VM-silver med Tre Kronor.
Utöver sin karriär i Färjestad har Rickard också representerat Minnesota Wild och Toronto Maple Leafs i NHL. Totalt spelade han 79 matcher.
Rickard har även spelat en säsong i HC Lugano i Schweiz.