Lördag Lör 16 Januari Jan
Lördag Lör 23 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lördag Lör 6 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Söndag Sön 21 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Event

1 januari 2016 12:55
Löfbergs Arena

Planerar du ett företagsevent, kick-off eller bröllop?
Ta gärna kontakt med oss. Vi har lång erfarenhet av både stora och små evenemang. Ni har förutsättningarna och önskemålen, vi ser till att leverera det ni vill ha på ett professionellt och smakfullt sätt. Vi har ett brett utbud av lokaler som kan anpassas efter era önskemål.


Hjalmars hörna

Hjalmars hörna är ett av våra eventrum.
Är ni ett företag eller en större grupp är Hjalmars hörna perfekt för er. I rummet tar en av våra värdar emot grupper på mellan 20-40 personer. Det finns konferensmöjligheter och ni äter från buffé innan matchen.
Innan matchen kommer en representant från Färjestad BK upp och snackar hockey och berättar om kvällens match. Rummet ligger på etage 3 tillsammans med baren Skylounge. Kostnaden är från 990kr/person ex moms och dryck.

För offert eller frågor, kontakta FBK Kundcenter på 054-22 33 00 eller [email protected]

Kinnarps Black Box

Sätt guldkant på ditt matchevenemang med ett matchvärdskap i Kinnarps Black Box. I Lila rummet finns massor med möjligheter för grupper från 26 personer.
Ni kan starta dagen med att bli hockeyspelare för en dag, konferera, äta middag innan ni avslutar kvällen med underhållande hockey i vår bastu med bara en glasskiva som skiljer er från isen.

I matchvärdskapet ingår även följande; er logga visas på mediakuben under matchen, möjlighet till exponering i entréhallen, inramad lagbild, signerad matchtröja som delas ut på isen innan nedsläpp. Ni får även möjlighet att utse matchens lirare efter matchen och ge den personen en gåva.

För offert eller frågor, kontakta FBK KUndcenter på 054-22 33 00 eller [email protected]

Företagshockey

Bli hockeyspelare för en dag!
Ni spelar match på 50 minuter med domare, speaker och egen materialare. Vi har all utrustning och ni har spelarna. Kostnaden för detta event ligger på 15 000kr ex moms.

För offert eller frågor, kontakta FBK Kundcenter på 054-22 33 00 eller [email protected]

Festvåningen

På Löfbergs Arena har vi möjlighet att ta emot alla, stora som små sällskap. Planerar ni ett företagsevent eller kanske ett bröllop så har vi lokaler, mat och dryck som passar efter era önskemål.
Vi har lång erfarenhet av olika typer av arrangemang. Ni har förutsättningarna och önskemålen, vi ser till att leverera det ni vill ha på ett professionellt och smakfullt sätt.
Tveka inte att höra av er till oss om ni har några funderingar!

Entrehallen

I Löfbergs Arena har vi massor med möjligheter till omställning av våra ytor och lokaler. En yta som kan användas på flera sätt är vår entréhall. Här finns möjlighet för upp till 500 personer att äta middag med plats för scen för underhållning. Vi kan erbjuda en mängd olika sittningar med allt från långbord till runda bord. Entréhallen är även en perfekt yta för en mässa.
För offert eller frågor, kontakta FBK Kundcenter på 054-22 33 00 eller [email protected]

Boka Whiskeyprovning med Mackmyra!

Mackmyra har mottagit flera internationella utmärkelser för sin unika smak. Nu kommer chansen för dig att göra en bokstavlig djupdykning i den svenska smaken. Utforska olika smaker och sorter från Mackmyra och lär dig mer om hur vi gör svensk whisky.

Förutom att hitta din favorit får du även chansen att upptäcka glädjen i att äga ett eget fat med svensk whisky. Provningsledare är Mackmyras försäljningschef Eric Bräck som kommer från Karlstad.
Vi provar 4 sorter och provningen tar ca 1 tim.
Kostnad för denna provning är 289:-/pers. Detta är perfekt att köra i samband med en hockeymatch eller varför inte kombinera med en middag eller konferens?

För bokning och mer information kontakta Karl Otto Hjorth, dryckesansvarig på Löfbergs Arena, på [email protected] eller 0763 48 75 04.