Lördag Lör 15 Maj Maj
Fredag Fre 11 Juni Jun
Onsdag Ons 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 19 Augusti Aug
Fredag Fre 20 Augusti Aug
Fredag Fre 27 Augusti Aug
Tisdag Tis 31 Augusti Aug
Fredag Fre 3 September Sep
Tisdag Tis 7 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt

Stadium och Färjestad BK mot fyra nya år

2 mars 2018 09:00
Partner

Stadium och Färjestad BK har tecknat samarbetsavtal med option på förlängning. I och med det fortsätter Stadium att vara officiell sportleverantör och branschexklusiv samarbetspartner.


Stadium och Färjestad BK har tecknat samarbetsavtal med option på förlängning. I och med det fortsätter Stadium att vara officiell sportleverantör och branschexklusiv samarbetspartner vilket innefattar samtliga lag och verksamheter inom föreningen under nästkommande fyra år.

Med anledning av att både Stadium och Färjestad BK upplever det nuvarande samarbetet gynnsamt tecknas nu ett nytt avtal för ytterligare en period. Parterna är överens om att tillsammans fortsätta verka för sportlig och försäljningsmässig framgång, samt att jobba för att stärka båda varumärkena på lokal såväl som på nationell nivå.

– Vi är oerhört stolta över att en av landets mest framgångsrika ishockeyklubbar och mest välkända föreningar väljer Stadium. Vi är offensiva och ser till de aktivas bästa, något som vi tror är en avgörande faktor till varför så många vill samarbeta med oss. Färjestads BK är en organisation med stort hjärta och hårt arbete, precis som vi, säger Daniel Johansson, sponsorchef på Stadium.

Färjestad BK spelar med sitt A-lag i landets högsta serie, SHL (Svenska Hockeyligan) sedan många år tillbaka och bedriver en mycket framgångsrik verksamhet som givit föreningen ett antal SM-guld, det senaste 2011. Färjestad BK har under tid också bedrivit en fin och stor ungdomssatsning samt att man grundat ett damlag som nu etablerat sig i damhockeyn.

– Det är med glädje och stolthet som vi nu förlänger vårt samarbete tillsammans med Sveriges ledande sportkedja Stadium med fyra nya spännande år. Stadium har under hela tiden varit verkligen engagerande i Färjestad BK och genom sitt samarbete är de en stark och betydande partner vilket gör vår fortsatta satsning möjlig för våra damer, herrar och ungdomar, säger Mats Tågmark, Marknadschef Färjestad BK.

Avtalet avser perioden 1 juni 2018 till 31 maj 2021 och gör Stadium till branschexklusiv samarbetspartner och officiell sportleverantör.

Stadium förlängde nyligen även sitt samarbetsavtal med fotbollsföreningen IFK Norrköping och blev ny partner till Helsingborgs IF.

För information, vänligen kontakta: <br< Angelica Larsson, PR och informationsansvarig Stadium, 070–580 39 31, [email protected]

Mats Tågmark, Marknadschef Färjestad BK, 073-682 33 77, [email protected]