• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Måndag Mån 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Torsdag Tor 8 Augusti Aug
Lördag Lör 10 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 5 September Sep
Lördag Lör 7 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt

Hitta rätt i våra flöden

14 september 2017 12:00
Media

Om du är en person som vill ha alla nyheter som rör Färjestad BK så finns det idag en mängd olika plattformar och kanaler att välja mellan. Ibland är urvalet så pass stort att det kan bli svårt att hålla reda på alla nyhetsströmmar.


Här ska vi försöka ge dig en bild om hur vårt eget nyhetsflöde ser ut, och var du hittar just det du är intresserad av.

Färjestad BK har idag en mängd olika kanaler och appar där det går att följa oss. För att vårt nyhetsflöde inte ska bli en mängd upprepningar om samma sak i olika flöden, kommer vi nu att dela upp vårt nyhetsflöde i olika delar. Allt beroende på vad det är för typ av information.
Men om du vill ta del av allt vi gör, då är det såklart enklast att följa oss i alla de kanaler vi verkar i.

FARJESTADBK.SE

Vår egen plattform.
Det är här du läser allt om sporten och våra matcher. Här finns biljettinformation, FBKPlay, artiklar, statistik med mera. Här finns också allt att hitta om det som händer i Löfbergs Arena, samt det som händer tillsammans med våra kommersiella partners.

Det här är vår primära kanal, där allt från stora nyheter till de lite mindre publiceras.

FACEBOOK

Det stora ”klotterplanket”.
Här delar vi de stora nyheterna från organisationen. Det kommer vara allt från herrlag, damlag, juniorlag och andra nyheter från organisationen. Här kommer även nyheter om evenemang i Löfbergs Arena att delas.

Under säsong kommer vi vid de flesta bortamatcher sända live. Stefan Eriksson och Maciej ”Masken” Szwoch kör ”En kopp kaffe” och snackar upp kvällens bortamatch. Här finns också chansen att ställa frågor om laget för dagen och på så sätt påverka programmets innehåll. På grund av diverse orsaker kan starttiden för sändningarna komma att variera, så är man intresserad av just det här så följer man oss på Facebook. På så sätt får du en push i telefonen när vi går live.

På Facebook finns också möjligheten att snacka hockey med andra fans, samt att vi i mån av kunskap om just din fråga svarar snabbt på direktmeddelanden. I annat fall ser vi till att skaffa informationen du söker, alternativt ger dig rätt kontaktperson.

TWITTER

Snabba nyheter i litet format. Ett bra sätt för oss att förmedla en snabb nyhet i korthet, samt ett smidigt sätt att ta del av dessa. Korta videointervjuer efter matcher hittar du här. Här kommer vi även att retweeta andra nyhetssajter som skriver om oss. Även större nyheter från hemsidan kommer att länkas här.

INSTAGRAM

Kortare inlägg i bildformat. Mer en ”feelgood-kanal” än nyheter. Det är här du i bildform kan följa vårt a-lag så nära det går utan att vara på plats.
På våra resor gör vi också Instagram Stories, vilket ger dig en bild över var vi är och vad vi gör. Spontana livesändningar kommer också att förekomma.

FOTOBLOGGEN

Det tas mycket bilder under en säsong. Vi har valt att dela med oss av vårt material via Fotobloggen som du hittar på fbkplay.se. Här är oftast bilder från miljöer där ingen annan media släpps in, samt att det allt som oftast finns ett fotoalbum efter våra matcher – hemma som borta.
Bilderna är fria att använda i personligt syfte, men där vi gärna ser att man berättar var bilden kommer från.

Hoppas det var en hygglig guide i var du hittar just det nyhetsflöde du söker.
Men som sagt, vill du ha allt så är det bara att följa oss i våra olika kanaler.

Du är mer än välkommen!