• Huvudsponsorer

Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Onsdag Ons 28 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 19 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar
Tisdag Tis 27 Mars Mar
Torsdag Tor 29 Mars Mar
Lördag Lör 18 Augusti Aug
Fredag Fre 24 Augusti Aug
Lördag Lör 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 28 Augusti Aug
Fredag Fre 31 Augusti Aug
Torsdag Tor 6 September Sep
Tisdag Tis 11 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt

Löfbergs och Färjestad i nytt tioårigt avtal

9 mars 2018 10:00
Partner

Förhållandet mellan Löfbergs och Färjestad BK är ett av svensk elitidrotts längsta. Nu förlängs samarbetet ytterligare. Den här gången gäller det namnrättigheterna till arenan i Karlstad. Det nya avtalet innebär att Löfbergs Arena kommer fortsätta heta Löfbergs Arena i tio år till. Minst.


– Vi har en lång historia med Färjestad, men vill även vara en del av framtiden. Det handlar både om affärsnytta i form av värdefull exponering och annat, men också om att ta ansvar för utvecklingen i Karlstad med omnejd. Arenan är viktig för alla hockeyintresserade tjejer och killar, men har också bidragit till ett ökat nöjesutbud som fler har glädje av. Det känns jättebra att vara med och bidra till det, säger Lars Appelqvist, vd på Löfbergs.

Även Färjestad ser positivt på det nya avtalet.
– Det betyder mycket för oss att ha en stabil och långsiktig partner som Löfbergs. Det gynnar både oss, hockeypubliken och alla som arrangerar eller besöker andra evenemang i Löfbergs Arena och allt det bär med sig i form av intäkter för besöksnäringen. Det bidrar starkt till att utveckla Karlstad och Värmland säger Stefan Larsson, vd Färjestad BK.

Med sedan starten

Löfbergs har varit namnpartner sedan hösten 2001 när arenan invigdes. Men samarbetet mellan Löfbergs och Färjestad går längre tillbaka än så. Det familjeägda kafferosteriet har varit Färjestads huvudsponsor i närmare 30 år.
– Ibland möter jag folk som undrar om det inte finns en risk med att förknippas så starkt med Färjestad, men jag ser bara positivt på det. Vårt genuina engagemang stärker vårt varumärke. Färjestad är många gånger en dörröppnare i mötet med kunder och konsumenter, och även om vi kanske inte alltid enas om vilket lag som gäller så brukar vi bli överens om vilket kaffe som smakar bäst, säger Lars Appelqvist.

För mer information:

Anders Thorén, pressansvarig, Löfbergs, tfn 0703-55 64 22, [email protected]
Stefan Larsson, VD, Färjestad BK, tfn 073-536 09 68