Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Fredag Fre 21 Augusti Aug
Lördag Lör 22 Augusti Aug
Fredag Fre 28 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Idag 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Fredag Fre 23 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt

Supporterkrönikan: Tomhet

28 mars 2016 13:45

Det är inte lätt att sätta ord på hur det känns just nu. Färjestad är utslaget i kvartsfinal med 4-1 i matcher och vi bevittnade den sista matchen på plats i Luleå. Jag hade hoppats få skriva om glada miner, en seger och att serien skulle vända tillbaka till Karlstad för match 6. Istället sitter jag här hemma i lägenheten i Smålandsstenar efter att ha åkt dom 130 tunga milen hem med gänget som man älskar att umgås och åka på matcher med.


Känslan man har just nu är bara tomhet egentligen. Besvikelsen finns där och gnager också. Det blev ingen rolig påskhelg år 2016 inte. Men, där finns också någonstans en stolthet över att det är just Färjetad BK man valt att ägna stora delar av sitt liv åt.

Känslan av att vara tillsammans med underbart folk till matcher runtom i hela Sverige är fantastisk varje gång och det är något som alltid kommer finnas där. Men det tar inte bort det faktum att vi är utslagna redan i kvarten under ett år där vi definitivt hade potential till något större.

Resan till Luleå var hur rolig som helst fram till Luleås kvittering i andra perioden egentligen. Därefter såg vi alla åt vilket håll det lutade mer och mer. Resan upp hade varit så rolig som den alltid blir när vi grönvita supportrar är i farten med allt vad det innebär. Att åka 26 timmar innan matchen startar är ju något man vant sig kring vid det här laget.

Vi sjöng för vårt lag och för vår sköld med allt vad rösterna klarade och vår sista period säsongen 15/16 kommer etsa sig fast på minnet lite extra. Trots att allting gick emot oss så stod vi, hoppade och sjöng non-stop. Det är där man alltid känner en grym stolthet för varandra, vi sjunger om möjligt bara ännu mer i motgång. Den här gången blev det den sista ramsan för denna säsongen och återigen kommer man tillbaka till den där tomhetskänslan istället för att man avslutar med ramsor om SM-guld.

Efter matchen väntade vi på spelarna och för min del var det extra tungt att krama om Rickard Wallin, som var lika bedrövad som varenda en av oss. Han kommer, hur det än blir med framtiden, alltid vara en av dom stora i den här klubben. Det är svårt att se framåt just nu men trots det kommer vardagen rulla på, spelare kommer lämna, spelare kommer ansluta. Nyheterna kommer som alltid vara ett helt gäng. Men för min del så kan jag bara avsluta med att säga en sak.
Kärleken för Färjestad BK kommer alltid vara där, i med som i motgång och nu är det dags att börja skapa mer medgång igen. Vi ses på läktarna, både hemma som borta igen.

Tack för den här säsongen, nu stämplar jag ut.
/Erik Hansson