• Huvudsponsorer

Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Nya kontrakt med Lundh & Grundel

22 februari 2012 18:00

Färjestads succéspelare den senaste tiden, Patrik Lundh, 23, skrev på onsdagen ett nytt tvåårskontrakt med Färjestad BK.
Samtidigt skrevs ett nytt kontrakt med backen Anton Grundel, 21.
- Båda spelarna har utvecklats kraftigt i rätt riktning och har potential att bli stora spelare för oss de närmaste åren, säger Färjestads sportchef Thomas Rundqvist.


Patrik Lundh kom till Färjestad från Bofors förra säsongen. Djurgårdsfostrade Lundh fick redan första säsongen i Färjestad chansen att bli svensk mästare med Färjestad.
Hans snabbhet och intensiva spelstil har den här säsongen utvecklats ytterligare och han har blivit den perfekta tredjekuggen i Färjestads förstakedja med lagkaptenen Rickard Wallin och Christian Berglund.

– Han är en spelare som fortfarande växer och först nu börjar få betalt för det ambitiösa arbete han lagt ner för att lyckas hos oss och i Elitserien. Det finns få spelare i hela ligen som har sådana värden som "Peppe", säger Thomas Rundqvist.

Lundhs speed och passningar har den senaste tiden varit en stor del i Färjestads lyft där "Peppe" i första hand dukat för Christian Berglund som fått ordentlig fart på målskyttet.
- Det är roligt att se att "Peppe" börjar få resultat av sitt arbete, säger Thomas Rundqvist om Lundhs lyft.

Stockholmaren Lundh är hockeyfostrad i Lidingö men kom tidigt till Djurgården där han elitseriedebuterade säsongen 06/07. Via Almtuna och Malmö hamnade ytterforwarden Lundh i allsvenska Bofors där Färjestad plockade upp honom inför fjolårssäsongen.
Redan under sin första hela säsong i Elitserien fick "Peppe" Lundh vara med om att vinna SM-guldet efter en stabil säsong med 26 poäng (12+14) på 55 matcher.

Färjestad har också skrivit ett nytt tvåårskontrakt med backen Anton Grundel, 21.
- En spelare som egentligen inte har några begränsningar, bara han själv bestämmer hur långt han kan gå. Han har alla verktygen och har dessutom förstått vad som krävs för att bli elitspelare på den här nivån, säger Thomas Rundqvist.

Grundel är en egen produkt som tagit stora kliv framåt varje säsong. Under fjolåret matchades han fram till 32 matcher i ligan och den här säsongen har han tagit en ordinarie tröja. Med sin stora rörlighet, ett bra skott och ett väl utvecklat spelsinne har han alla förutsättningar att bli en stabil elitserieback.

– Han har haft en mycket bra utveckling den senaste säsongen och har en kurva som fortsätter peka uppåt, säger Thomas Rundqvist.