Höstlovshockey i Löfbergs Arena
Publicerad: 2019-10-01
Hösten är här och med den börjar det också bli hög tid att anmäla sig till höstlovets hockeyhöjdpunkt!

För sjätte året bjuder Färjestad BK Hockeyallians in till Nordic Hockey Camp. Hockeylägret som ger dig som ung spelare möjligheten att träna extra under de första dagarna av höstlovet.

Som vanligt arrangeras Nordic Hockey Camp i Löfbergs Arena och fokus under campen ligger på träning av hög kvalitet under ledning av välutbildade och meriterade ledare, flera av dem hemmahörande i Färjestad BK:s ungdoms- och juniororganisation. Lägret innehåller också en rad roliga aktiviteter utanför isen samt spännande och inspirerande gäster.

Bli heller inte förvånad om du möter någon av FBK-idolerna i Löfbergs Arenas korridorer!

Nordic Hockey Camp pågår från måndag den 28 oktober till onsdag 30 oktober med två ispass om dagen. Maten äter deltagarna i restaurangen The Locker Room och teoripassen hålls i arenans konferensrum. Lägg till några svettiga fyspass i Actics fina lokaler i direkt anslutning till arenan och det blir tre späckade dagar som kommer att göra de små lirarna väl förberedda för resten av säsongen och förhoppningsvis ge massvis av inspiration till deras fortsatta hockeyspelande.

För mer information om campen och hur du anmäler dig, klicka här.

Färjestad BK