Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Lördag Lör 12 November Nov
Tisdag Tis 15 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Söndag Sön 27 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Tisdag Tis 13 December Dec
Lördag Lör 17 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan

100 000 målet på Blå Rummet Dagen

22 november 2013 12:30

Samla in minst 100 000 kronor. Det är Färjestads målsättning i samband med lördagens Blå Rummet Dagen till förmån för Blå Rummet Stiftelsen.
- Vi hoppas ha minst 200 000 kr insamlat i stiftelsen före årsskiftet, säger Lennartt Åhs i styrelsen för stiftelsen.


Lördagens match mot Brynäs blir också stor dag för alla små.
Blå Rummet Stiftelsen samlar då in pengar på en rad olika sätt i och runt Löfbergs Arena.

Detta är något av allt det som händer på lördag:

# Dagen börjar med julmarknad på entrétorget utanför Löfbergs Arena kl. 12.00 och marknaden håller öppet fram till matchstart kl. 16.00.

# Där kommer dryga 20-talet utställare att visa upp sig och sälja sina produkter, allt från polkagrisar och leksaker till kaffe och korv, naturligtvis kommer både tomten och Ture Varg att finnas på plats.

# 10% av all försäljning på marknaden går till Blå Rummet Stiftelsen och Löfbergs skänker alla intäkter av kaffeförsäljningen.

# Entréhallen i Löfbergs Arena öppnar även den kl. 12.00 och där kommer man att hitta kul aktiviteter för barnen som t.ex. fiskdamm, fotografering och ansiktsmålning.

# Ett antal företag har redan nu lämnat bidrag till stiftelsen (Coop Bergvik, ICA Maxis, Löfbergs) om 5.000 kr/företag.

# Andra företag lämnar bidrag i form av produkter och tjänster och vi kommer att tacka samtliga via Mediakuben i samband med matchen.

# Färjestad har avsatt 600 biljetter på ståplatsläktaren som kommer att säljas till barn och föräldrar för 50:-/biljett där intäkterna oavkortat går till stiftelsen.

# FBK har även reserverat 200 platser på sittplats som marknadsförs som ”levande sittplats” med förhoppningen att få ännu bättre stämning i arenan under matchen.

# Delar av guldlaget från 1986 kommer att finnas i Nitton32 för intervjuer och mingel före matchen. Man kommer även att visa delar av matchen på storbild.

# Före matchstart håller Färjestads ordförande Sture Emanuelsson ett kort tal om Blå Rummet Stiftelsen varpå Färjestads lagkapten överlämnar en check (5.000 kr från Löfbergs) till en representant för stiftelsen, därefter kommer ett litet barn att göra en ”celebrity face-off”.

# Under matchen kommer en SMS-tjänst att vara igång dit man kan SMS:a ett penningbidrag på 20 kr, detta istället för bössor.

# Färjestads styrelse medverkar i entréhallen från kl 14.00.

# Under helgen kommer FBKs ungdomsverksamhet att ta 20 kr i (frivillig) entré till juniorlagens hemmamatcher, alla dessa intäkter går direkt till Blå Rummet Stiftelsen.