• Huvudsponsorer

Håkan Loob avtackades av personalen

8 maj 2017 10:33
Avtackning

Sista dagen är gjord, och idag fick personalen en chans att säga hej då till Håkan Loob vid en enklare frukost i Löfbergs Arena.


Att Håkan Loob slutar i Färjestad BK är vid det här laget vida känt. Vid en enklare frukost i morse fick även personalen en möjlighet att fira av sin nu före detta arbetskamrat.
– Just nu känns det inte så himla konstigt. Den här tiden på året så är alla lite in och ut ur huset i sina olika roller, men efter sommaren så kommer det nog att kännas mer. Det är då laget åker iväg på träningsläger osv och då är man inte med. Det kommer att kännas konstigt, säger Loob som av personalen förärades med ett träd och en korg fylld av delikatesser.
– Eftersom du nu gått i pension så tyckte vi att ett träd kan komma väl till pass för alla timmar du nu kommer att lägga i trädgården, skrattade VD Stefan Larsson när han lämnade över presenterna.

Innan han lämnade huset så hade Loob en liten uppgift kvar.
– Jag ska ta mig ett varv i arenan och provsitta lite platser. Nu ska jag köpa mig och min fru varsitt säsongskort och jag vill kolla lite var jag ska sitta, säger han innan han lämnade korridoren i vanlig stil - med ett brett leende på läpparna.

Håkan Loob