• Huvudsponsorer

Tingvallastadens Rör fortsätter samarbetet

5 juni 2017 13:00
Marknad

Att vara en kommersiell partner till Färjestad BK är för många ett engagemang som både inrymmer det rent kommersiella, men också en stor kärlek till föreningen.
– Det blir en win-win för oss, säger Hasse Skantz, VD på Tingvallastadens Rör.


För Hasse och gänget på Tingvallastadens Rör har samarbetet med Färjestad BK varit både trevligt och rent nödvändigt för affärerna.
– Från att ha varit nystartade för två år sedan till att nu omsätta såpass mycket hade varit svårt att göra utan det nätverk som finns runt Färjestad BK. Så att vara med i FBK-nätverket har varit både roligt men också rent nödvändigt affärsmässigt, säger Skantz.

Hasse har varit med i nätverket länge, då i andra konstellationer. Han säger att alla år som medlem på ett eller annat vis har gett honom både bra business, men också goda vänner.
– För mig är det inte bara själva hockeymatchen som är det väsentliga utan det sociala spelar en stor roll. Är man inte på plats med kunder så går man dit för att träffa andra företagare och hockeyfans. För det ska man ha klart för sig, även om vi inte står på ståplats och sjunger så är de flesta av oss stora supportrar. Kan man sedan kombinera sitt hockeyintresse med att göra affärer, ja då vinner man åt alla håll.

Från klubbens sida finns det ett stort värde i att ha långsiktiga affärsrelationer. När det gäller Hasse och Tingvallastadens Rör så känns det lite extra för Niclas Eriksson och Mats Tågmark på FBK Marknad.
– Vi har känt Hasse under lång tid, och när han startade eget för ett par år sedan så tvekade han inte en sekund på om han skulle vara med oss eller inte. Det är därför extra roligt att se att han och Tingvallastadens Rör har fått en sådan fin utveckling. Att vara en del av nätverket har verkligen gett resultat, säger Eriksson.

Tingvallastadens Rör har i dagarna förlängt sitt samarbetsavtal med Färjestad BK.
– För oss som relativt nystartade är det viktigt att vi syns och att vara med skärmar och dräkt gör ju att man får upp ögonen för vårt logga och blir nyfikna på vad vi är för företag. Dessutom ser lagbygget och hela organisationen inför kommande säsong mycket spännande ut. Det är kul att kunna fortsätta stötta Färjestad BK och såklart dra nytta av det för egen del, avslutar Skantz.

Färjestad BK