• Huvudsponsorer

Spännande ledarteam tar form

12 april 2017 15:00

Mellan den 16 juli och 4 augusti är det återigen dags för Färjestad CCM Hockey Camp. Intresset har varit stort för campen i Löfbergs Arena och nu börjar ett spännande ledarteam för de tre veckorna att ta form på allvar.


Under campens sista vecka, 30 juli-4 augusti (v.31), kan vi nu presentera stora delar av teamet som innehåller minst sagt meriterade och välkända namn med stark koppling till FBK:s junior- och ungdomsverksamhet.

Bland dem finns nämligen ungdomsansvarige Mathias Johansson, 05-lagets tränare Christian Berglund, hockeygymnasiets Henrik Loob, J18-tränarna Fredrik Jonsson och Daniel Siring, J20-tränaren Staffan Lundh samt Johan Norrman och Håkan Eliasson som till vardags leder och tränar klubbens lag med spelare födda 2010. En bra grund för en vecka som kommer att göra dig som spelare väl förberedd för resten av säsongen helt enkelt. Och framförallt, bra förutsättningar för en riktigt kul hockeyvecka i Löfbergs Arena i början av augusti.

Vecka 31 är spelare födda 2005-2010 välkomna till campen, där halvveckor gäller för spelare födda 2009 och 2010. Det finns fortfarande platser kvar så passa på att säkra din plats redan idag!
Det kan du göra enkelt genom att klicka här!

För dig som är intresserad av att vara med på campen under vecka 29 och 30, så finns det en del platser kvar även till dessa veckor.

För att läsa mer om Färjestad CCM Hockey Camp - klicka här!

Vi kommer under våren att fortsätta presentera ledare för övriga veckor och andra spännande inslag här på webben, så håll utkik!